Vista Transformation Pack 8 Sorunu

crazymafya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar iki sorum var:

birincisi benim laptop xp home edition sp3 buna vtp kuramadım bi türlü hata veriyor bunun sebebi ne ola ki?

ikincisi ise bi de masaüstü pc var bende.bunda da vtp kurdum güvenli modda kaldırmama rağmen var ya şu boot ekranı normalde bi solucan gidio gelio.orası vtp formatında kaldı.nasıl kaldırmalıyım acaba?

sağolun şimdiden..

Reaksiyon puanı
0
Bu tur temalar sisteminizde kalıcı hasarlara yol acar. Bana göre sisteminizi onarmadan kurtulamazsınız. cunku orjinal xp sistem dosyalarının yerini almıs.

Onarmak programlarını dosyalarını silmez. Sadece eksik olan windows dosyalarını tamamlar. yenisiyle değiştirir.

KintaRo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bilgisayarı windows xp cd si ile başlatıp windows kurar gibi adımları onayla. Kurulum için hard disk seçtiğin bölüme geldiğinde ( taktığın windows cd si kurulu olan sürümle aynı olmalı, Home Edition ise Home Edition ile, Professional Edition ise Professional Edition'lı cd'yi takman gerek.) Altta "C:\Windows XP Professional" yazısını görünce "R" Tuşuna bas ve hiç bir şeye dokunma. Windowsun tüm sistem dosyalını onaracak ve sorunun çözülecektir.

Not: Windows cd si dosyalari yukleyip kurulum ekranı çıktıktan sonra "Onarmak için R tuşuna basın" yazısını dikkate almayın. Bu kurtarma konsolu içindir. Bizim onarma olayımız hard disk seçtiğimiz bölümde.

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
İstersen Xp boot ekranını bir programla sağlayabilirsin. TuneUp Utilities'in Styler özelliğini kullanabilirsin. (2007 ve 2008 sürümleri hakkında bilgi)

Styler'da Xp'nin boot ekranı için de kullanacağın dosyayı buradan indirebilirsin.