Vista Sp2 Yi Vista Sp1 E Geri Çevirmek [Yardım]

Cihan Köse

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ÖnceLikLe SeLamLar İyi ForumLar.
Vista Ultimate KuLLanmaktayım.
Dün 16.00 SıraLarında Windows Uptade Service Pack 2 Yi Gördü. İndirdim Ve Kurdum. Bu Aşamada Herhangi Bir SorunLa KarşıLaşmadım. Fakat En Büyük Tutkum oLan OnLine Counter Strike Oynamak İçin GerekLi oLan Sxe Programını DestekLemediğini Farkettim. DonanımsaL oLarak Acemi Bir BiLgisayar Sahibi oLduğumdan SizLere Danışmak İstedim.

Sxe' nin Sp2 Ye Göre Versiyonu Çıkana Kadar Sp2 Yi KaLdırıp Tekrar Sp1 Kurmak İstiyorum. Forumda Baktım Fakat buLamadım.

Yardımcı oLursanız Çok MutLu oLacağım.
Şimdiden TeşekkürLer. Tekrar İyi ForumLar.

yasin04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
sxe simgesine sağ tıkla ve uyumluluk modu altında seç ve çalıştır

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24
windows update bölümünden yüklü güncelleştirmelere girip oradan sp2 yi bulup kaldırabilirsiniz.

Cihan Köse

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş UyumLuLuk Modunda Vista Sp2 Yokki :(

11285285.jpg

Cihan Köse

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş Baktımda Diğer GünceLLemeLer KaLdırıLabiLirken Sp2 ye TıkLadıgımda Kaldır İkonu KayboLuyor

pLaTooN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güncellerken mutlaka bir sistem geri yükleme noktası oluşturulmuştur. Uyumluluk modları çözmezse sistem geri yükleme öneririm.

Cihan Köse

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güncellerken mutlaka bir sistem geri yükleme noktası oluşturulmuştur. Uyumluluk modları çözmezse sistem geri yükleme öneririm.

Sp2 KaLdırmadan Sistem Geri YükLemem BiLgisayara Herhangi Bir Zarar Verirmi?

FATAL1TY01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Vista SP2 sXe 7.8 i desteklemiyor.sXe 7.9 yada sXe 7.8 FIX 2.0 çıkacak onu bekleyin.

ikxan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Klasik görünümde;
Denetim Masası > Program ve Özellikler > Yüklü Güncelleştirmeleri Görüntüle altından kaldırabilirsin Sp2 yi. Sanırsam ismi aşağıdaki gibi olcak

ekranalntsh.jpg

Bende kurdum bin pişmanım, ses driverını devre dışı bıraktı. Kaldırıp kurmama rağmen 5+1 in 3+1 ini kullanabiliyom :D Çok nadirde wireless'ı koparıyor, wireless i tekrar çıkarıp takmak gerektiriyor. Performans getircek vaadine kandım :D

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Hiç güzel değil vista sp2 mavi ekranlar çıkmaya başlamıştı, win7 geçtim rahatım...

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Sp2 kullanıyorum gayet memmun ve güvendeyim

maxmax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım vista sp 2 pcne krulurken mutlaka sistem geri yükleme noktası oluşturur. sen sistem geri yüklemeyi aç. yüklemeyi yaptıgın saatten önceki bir saati veya tarihi seç. geri yükleme yap. hiç bir sorun kalmaz. Eger yeniden günceleme yaparsan güncellemeleri kontrol eder sp2 nin önündeki tıkı kaldırarak sp2 nini yüklenmesini engelllersin