Vista Sorunu ?? Yardım Lütfen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan postacu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

postacu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar benim sistem vista home basic bi sorun var pc.yüklediğim programları tam olarak görmüyor bi bildiriğim çubuğu var bulamaadım şimdide ama aklımda kalanlar için program özelliklerinde olan tüm programlar var günccelemeler hariç orada bazı programlara henüz doğrulanmamış diyor pc.ilk geldiğin de şak şak açılıyordu sanki xp kullanıyorum şaşırdım kaldım yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa çok ikrama geçer teşekkürler.

snra

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Orijinal mi acaba kullandığın Vista? Doğrulama deyince o aklıma geldi.

postacu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ewet Arkadaşım orjinal herşeyi ile orjinal yani

postacu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
işte o yeride buldum belki daha iyi olur..

z6vf7xu59v79l3kkgivs.jpg

snra

Profesör
Reaksiyon puanı
22
O listedekiler başlangıçta açılan programlar ve zaten etkin, yani etkinleştirecek bir şey yok ortada. "Henüz sınıflandırılmamış", Windows Defender'ın veritabanında bulunmayan, güvenli olup olmadığını bilmediği programlar için verdiği uyarı. Sorun yok, programlara da Başlat'tan normal şekilde ulaşabilirsin. Ki ulaşmışsın gördüğüm kadarıyla :D

postacu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya doğru diyorsun belki ben çok üstüne düşüyorum bu vistanın ne yapayım kardeş vistada da yok yok yani.

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Vista Service Pack 1 kurulumunu yaptınmı ? Birçok hata bu güncelleme ile düzeltildi.

cacar

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Link dedi ki:
Vista Service Pack 1 kurulumunu yaptınmı ? Birçok hata bu güncelleme ile düzeltildi.

birçok yavaşlamayıda beraberinde getirdi :) ama sorun sp1 le düzelecektir muhtemelen görünür şekilde

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ya bu sp 1 yüklenmesini tavsiye etmiyormuş amerikan ünileri öyle duydum biyerden.düzeltilecek galiba.bekliyoruz hadi bakemm.

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Arkadaşlar ben bugün Vista Sp1 kurulumunu yaptım, şimdilik herşey stabil görünüyor, kullandıkça tecrübelerimi paylaşırım.