Vista Problem

pc_manyak

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Arkadaşlar 2 gb Ram Aldım 1 Gb Ekran Kartı Vista Haa Yavaş Hemde HomeBasi Szce Oem Kurtarma DVDsinde Sorun Olabilirmi Orjinal Yazılım olarak vista kullanıcam fakat Yavaş Yardım Edin

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Arkadaşlar 2 gb Ram Aldım 1 Gb Ekran Kartı Vista Haa Yavaş Hemde HomeBasi Szce Oem Kurtarma DVDsinde Sorun Olabilirmi Orjinal Yazılım olarak vista kullanıcam fakat Yavaş Yardım Edin

Vista nın orjinali yavaş yani dvdde sorun olacağını sanmıyorum. Kur w7 takır takır çalışsın vista da neymiş dünkü...

pc_manyak

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Orjinal Kullanmak İstiyorum İşletim Sistemini O Yüzden Vista

Reaksiyon puanı
2,148
Vista SP2 ile düzeliyor diyorlar.
Kurtarma dvdsi ile değil de, SP2 entegreli bi vista dvdsi bul onunla kurulum yap.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Tek bir şey soracam, merak ettim. Kuracağın diğer tüm programların lisansı var mı? İnternetten müzik, film, dizi vb şeyleri indirmeyecek misin? Eğer bunlara cevabın evetse seni anlarım ama birinden bile taviz vereceksen hiç uğraşma Windows 7 aksın boşuna Vista ile uğraşma, onun derdi bitmez. Gene de sen bilirsin...

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Tek bir şey soracam, merak ettim. Kuracağın diğer tüm programların lisansı var mı? İnternetten müzik, film, dizi vb şeyleri indirmeyecek misin? Eğer bunlara cevabın evetse seni anlarım ama birinden bile taviz vereceksen hiç uğraşma Windows 7 aksın boşuna Vista ile uğraşma, onun derdi bitmez. Gene de sen bilirsin...

Katılıyorum ayrıca şunu eklemek gerek gözünü korkuttularsa sahte kullandığını yakalarlar para cezası vs. hiç takma onları :D
Eğer directx kullanan ağır oyunlar oynamıyorsan UBUNTU ya da PARDUS kurmanı öneririm, bu sayede hem orjinal işletim sistemi ve orjinal programlar kullanırsın hemde cebinden 5 kuruş para çıkmaz ;)

eskiyapar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sp2 li vista gayet hızlı çalışır.Home basic iyi bir sürüm değil.Başka sürümüne geçmeyecekseniz mutlaka sp2 yükleyin.

---------- Post added at 18:46 ---------- Previous post was at 18:44 ----------

Arkadaşlara da katılıyorum.Tavsiyem Windows 7 Ultımate 64 bit.

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Sp2 li vista gayet hızlı çalışır.Home basic iyi bir sürüm değil.Başka sürümüne geçmeyecekseniz mutlaka sp2 yükleyin.

---------- Post added at 18:46 ---------- Previous post was at 18:44 ----------

Arkadaşlara da katılıyorum.Tavsiyem Windows 7 Ultımate 64 bit.
Win 7 64 bit performans yönünden iyi (şuan kullandığım sistemlerden biri) ancak kendisi zaten 1 gb dan fazla kullanırken arkadaşımızın bilgisayarı 2 gb ram ile zorlanır gibi geldi
ayrıca bazı donanım uyumsuzlukları devam ediyor kendi yaşadığım sorunlardan örnek verecek olursan asus f8va laptopumda w7 64 bit kurulu iken birsürü dvd'm araya gitti + bazen sürücünün kapağı bile açılmıyor :) yinede kullandırıyor kendini, zaten ben asıl olarak ubuntu ve pardus kullanıyorum win7 oyun için, 64bitte 4 gb ram için :)

Reaksiyon puanı
2,148
Ooo bu sayfanın linkine dikkat edin, sanırım 200 bininci konu, tebrikler :D

pc_manyak

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Vay Arkadaş 200000 konuyumu açmışım :D
Hediyemi İsterim :D :D