Vista home basic e areo arayüzü yardım??

umutgngr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar bilindiği gibi vista home basic e home premiumda olan hattan home basic hariç tüm sürümlerinde olan aero arayüzünü sonradan eklemek mümkün mü ? teşekkürler.. saygılar..

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Aero arayüzü eklemek mümkün diye var birkaç sitede. Ama henüz yapabilen yok. Birkaç kolpa anlatım var ama kendim de denedim yararı yok. Bir yöntem de sadece pencere kenarlarını şeffaf yapıyorsun fakat o da aero şeffaflığı olmadığı için arkasındaki yazılarla karışıyor ve hş bir görünüm olmuyor. Hem boşver aero kasar :D

umutgngr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aero arayüzü eklemek mümkün diye var birkaç sitede. Ama henüz yapabilen yok. Birkaç kolpa anlatım var ama kendim de denedim yararı yok. Bir yöntem de sadece pencere kenarlarını şeffaf yapıyorsun fakat o da aero şeffaflığı olmadığı için arkasındaki yazılarla karışıyor ve hş bir görünüm olmuyor. Hem boşver aero kasar :D

Sağol yorumun için ama ben uğramayı düşünüyorum yinede :) siteler hakkında bilgi verebilir misin ben aradım ama yok hiç bir yerde:) bilgisayarım kasılmıcağndan eminim çökermi orayı bilemem ama :lol: teşekkürler ..

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Gerçek Aero'yu kullanamazsınız ama çakması işlevini gören programlar var.Uzun süredir takip etmiyorum bu tür programları ;eskiden Vista Transformation Pack vardı iyi-kötü Aero işlevi görüyordu.

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
çok farkedecek bir şey yok aslında sadece sayfaları kaydırabiliyosunki benim hiç bir işime yaramıyo