VİSTA güncellemesi...

bayadres

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Az önce 3 adet VİSTA güncellemesi yükledim.Vista platform güncelleştirmesi,Vista güncelleştirmesi,İE8 uyumluluk güncelleştirmesi...
Bunları yükledikten sonra bilgisayarım daha geç açılıyor ve açılışta kapanır gibi oluyor:confused1: Sizdede oluyormu?:)

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Vista' da kalmayın Windows 7' ye terfi edin :P

JJaWaa

Doçent
Reaksiyon puanı
5
bende güncelleştirdim benimde pc de hafif yavaşlama oldu win 7 ye geçmeyi düşünüyorum ama tam sürümü çıksın o zaman indiricem

Alptekin46

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Şu an için Vistadan memnunum.

Deneyen cevap yazarsa sevinirim.İyi geceler.

az önce kurdum ama daha yeniden başlatmadım...

update ile ilgili benimde bir sorum olacak. Bende ki iki bilgisayarda home premium yüklü ve ikisi de aynı güncelleştirmeleri yapmıyor:confused1:

mesela birinde yukarıda ki üç güncellemeyi yaptım diğerinde görmüyor.
birinde windows update görünümü değişti, diğerinde hala aynı... Anlamadım gitti yav

smlkrttkn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet bende yükledim arkadaşlar.daha önce abim yuklemiş ben yokken bilgisayarı yeniden başlattım masaüstü hazırlanıyor dedi ..baya bi bekletti ama sonra hata verdi.tekrar yeniden başlattım bu defa oturum açılamadı oturum açma kimliği reddedildi dedi..ve açmadı yinee..sonra sistem geri yükleme yaptım..biliyosunuz en son yuklemeyi önererek geri yükleme yaptım eski haline döndü..bugun tekrar güncelleştirmeler cıktı karşıma..3 adet..1.si internet explorer 8..sorun bundan kaynaklanmıyor..2. güncelleme=vista (KB972145) kodlu bunda da sorun vermiyor..3. güncelleme ise windovs vista platform güncellemesi kodu (KB971644) işte bu güncellemeden sorun kaynaklanıyorr..bunu yuklemeyinn..hadi yüklediniz diyelim.Bilgisayarı güvenli modda acarak sistem geri yükleme yapabilirsinizz.başlattan ara kısmına sistem geri yükleme yazın cıkıyor ..daha sonra bilgisayarınız bi önceki güncelleme zamanına dönecektiirr..belgelerinize herhangi bi sorun olammaktadır..geçmiş olsunn.ama bi daha denemeyin bu yuklemeyi tekrar aynı hatayla karsılasıyorsunuz

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
güncelleştirmeleri yükledim. dediğiniz gibi hiç bir takılma geç açılma hiç açılmama vs sorunlarla karşılaşmadım.

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Yavaşlamanın güncellemeden dolayı olduğunu zannetmiyorum...

YAREM

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Vista' da kalmayın Windows 7' ye terfi edin :P

Kulağa hoş geliyor ama , cebime pek hoş gelmiyor.vistadan memlunum şimdilik.

Ne enterasandırki her yeni işletim sistemi çıktığında eskisi karalanıyor.Yarın öbürgün win 8 de çıktığında win 7 içinde karalamalar yapılacak.Nede olsa ticaret , söz konusu eskiyi karalayıp yeniyi satmak.Tüketicide bunu yiyor zaten

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
20
bn güncellemelerin pcye her zaman yük oldugunu düşünmüştürüm win 7 ye hemen gecipgüncelleme ile normal sürüme gecmeyide bu yüzden hiç düşünmedim :D

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Kulağa hoş geliyor ama , cebime pek hoş gelmiyor.vistadan memlunum şimdilik.

Ne enterasandırki her yeni işletim sistemi çıktığında eskisi karalanıyor.Yarın öbürgün win 8 de çıktığında win 7 içinde karalamalar yapılacak.Nede olsa ticaret , söz konusu eskiyi karalayıp yeniyi satmak.Tüketicide bunu yiyor zaten

Paralı windows kullanıcıları için durumu bilemem ama Win7 ile vista arasında bulunan performans farkı inanılmaz derecede fazla. Şimdiye kadar kullandığım en hızlı, pratik, hatasız program. Windows sürümleri arasında en iyisi. Dikkatini çekerim vista çıktığında kimse XP yi karalamadı. Tam tersi bir durum söz konusu idi.

Kullandığım sürüm : OpenGL 6.1.7600.16385 (win7_rtm.090713-1255)

bayadres

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Az önce 3 adet VİSTA güncellemesi yükledim.Vista platform güncelleştirmesi,Vista güncelleştirmesi,İE8 uyumluluk güncelleştirmesi...
Bunları yükledikten sonra bilgisayarım daha geç açılıyor ve açılışta kapanır gibi oluyor:confused1: Sizdede oluyormu?:)

Sorun çözüldü.üçüncü kapatıp açmada düzeldi.Teşekkürler.:yes:

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
20
vista kullanıcıları için sp1 ve sp2 yüklü olsun yeter hatta acılsın yeter :D