[size=10pt]Vista Driverlerini yayınlayan bir site[/size]
Birçok driver bulunmakta.http://www.radarsync.com/vista/
Alıntı
elektr10 dedi ki:Vistada driver yükleme derdi yok diye duymuştum ama yanlış istihbarat galiba :-\
Adamlar bilmem kaç yüz dolarlık işletim sistemi yapıyor, bu sorunu hala çözemiyor.Ubuntu da beleş ama 1 tane driver yüklemeden tıkır tıkır çalışıyor 8)tonce dedi ki:elektr10 dedi ki:Vistada driver yükleme derdi yok diye duymuştum ama yanlış istihbarat galiba :-\
Evet yanlış çünkü bu dert ondada var.
elektr10 dedi ki:Adamlar bilmem kaç yüz dolarlık işletim sistemi yapıyor, bu sorunu hala çözemiyor.Ubuntu da beleş ama 1 tane driver yüklemeden tıkır tıkır çalışıyor 8)tonce dedi ki:elektr10 dedi ki:Vistada driver yükleme derdi yok diye duymuştum ama yanlış istihbarat galiba :-\
Ben pardus kullandığım için onu söyledimchimera dedi ki:elektr10 dedi ki:Adamlar bilmem kaç yüz dolarlık işletim sistemi yapıyor, bu sorunu hala çözemiyor.Ubuntu da beleş ama 1 tane driver yüklemeden tıkır tıkır çalışıyor 8)tonce dedi ki:elektr10 dedi ki:Vistada driver yükleme derdi yok diye duymuştum ama yanlış istihbarat galiba :-\
sadece ubuntumu linux ta da pardus ta da driver tanıtmana gerek yok ben evde pardus kullanıyorum ama driver falan kurmadım :-\
RuNaL dedi ki:demek ki para herşeyi cözmüyor
tonce dedi ki:RuNaL dedi ki:demek ki para herşeyi cözmüyor
Aslında çözmeli de bunlar beceremedi daha.