Vista - Daemon Tools Problemi

blackwhite

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Herkese merhabalar,
Basima gelen bir olayi sizinle paylasmak istedim,belki baska arkadasalar da ayni sorunla karsilasmislardir.

Uzun zamandir XP kullanicisiyim,Yeni ve degiisk birseyler gormek,ogrenmek icin VISTA kurdum.Tabi daha sonra da alismis oldugum ve surekli kullandigim programlari yuklemeye basladim.Hemen hemen butun programlari yuklemistim ki sira Daemon Tools-a geldi.Onu da kurdum ve islemin son adiminda ne oldu dersiniz,VISTA coktu.Durmadan restart atmaya basladi,sistem geri gelmedi.Masaustunu birdaha goremedim.

Dedim herhalde yanlis birsey yaptim,birdaha kurdum VISTAyi ve sonra da Daemon Toolsu,sorun yine ayni.Daha sonra baska kaynaklardan kurmayi denedim Vistayi,en son da Turkce Ultimate kurdum gecen hafta,tabi hatayi unutmus olcam ki Daemon Toolsu tekrar kurdum,sizce ne oldu dersiniz??Vista yine gitti:(

Yani koskoca isletim sistemi bukadar ufak bir programa yenildi,bu yenilgi gercekten var mi?Yoksa benimki karsilasilmasi dusuk bir sanssizlik mi?

Artik Daemon Tools degince,sorun aklima geliyor,tuylerim urperiyor.Alternatif programlarda idare etmeye bakiyorum.

Yani sanirsam VISTA basardi hedefini,Insanin aliskanliklaarini bile degistiriyor:)

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Deamontools ben kurmuştum sorun olmamıştı vistada, web sitesinden son sürümü (vista uyumlu olanı) kurduğuna emin misin?

blackwhite

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ondan emin degilim ama birkez daha denemeye elim vermiyor.Ne olur ne olmaz.Herhalde format zamani yaklasyiginda denicem tekrar;)

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
bence sürüm ile alakalı bende kurmuştum vista uyumlu olanı sorun yaşamadım hiç ama vistayı sevemediğim için silmiştim haliyle

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar vista veya xp ile alakası yok bu sorun xp dede oluyo bende mesela

spider_9600

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aynen kardeş banada olmuştu o.onun yüzünden 30 dk sonra pc ye tekrar format gerekti.onun bi sürümü yapıyodu ama hangisi şimdi hatırlamıyorum.Ama daemon tools 4.11 lite diye bir sürümü var o hata vermiyor diye hatırlıyorumm

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Daemon tools sorunsuz çalışıyor.Bende Daemon Tools Pro 4.10.0128.0 versiyonu var ve problem yaşamadım(vista ilk çıktığından bari kullanıyorum daemon'u o zamanda problem yoktu)

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Vistayı kurmana gerek yoktu. Aynısı benim başımada gelmişti. Sürüm farklılığının gazabına uğramışsın. Bilgisayarı en son iyi yapılandırma biçiminde açarsan bilgisayar açılıyor. Güvenli modda açmayı denersende ne yazık ki açılmıyor. Bilgisayarınızı en son iyi yapılandırmada açıp programı kaldırabiliyorsunuz. En azından ben denediğimde olumlu bir sonuç aldım. Daha sonra Daemon' un son sürümünü kurmuştum. :)

blackwhite

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Demek oyle bir problem mevcut ve nasil ortaya ciktigi bilinmiyor.Anlasilan ya vistayi kullanmican,yada vistata Daemon Tools programini...Senecenler bunlar (en azindan simdilik...)

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Son sürümünü kurarsan sorunsuz olarak çalışır. ;)

Şuan ben öyle yapıyorum mesela.

Reaksiyon puanı
2,148
şimdi benim de başıma geldi allahtan bugün image almıştım hemen geri yükledim :D
v3.47 kurdum bilgisayar kapandı tekrar açtığımda sürücü yüklemeye çalışıp mavi ekran hatası veriyor ve kapanıyordu, ayrıca en son iyi yapılandırma diye birşey çıkmıyordu yada çıkıyordu açınca yine hata veriyordu