MarjinalAmaEge
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
selam ben bir oyun yukledim fakat virus total virus gosteriyo ama 2 program daha kullandım o da virus yok diyor bide siz baksanız
ne yanı oyun viruslu muSadece Steam'de 4 tane review'ı olan bir oyun, DrWeb zamanında veritabanı açısından gayet kral bir anti-virüs'tü, zeki görünen bir Rus'un yaptıgı eski bir anti-virus. VirusTotal'de digerlerinin bulamadıklarını bulurdu, ama günümüzde zayıflayıp ucuz sale anti-virüsü haline geldi biraz. Fakat buna ragmen hierarchy'si bunu virüs olarak buluyorsa şahsen ugraşmam bu oyunla. Başka anti-virüs'lerde yakalamış, basit bir oyun olarak sisteminizin çok içine giriyor verilen taglere göre. Deep system access misali.
Bilindik saglam AV'ler Malwarebytes gibi temiz buluyor, ama bu kesinlikle temiz oldugu anlamına gelmez tabiki.
bide oyun virusluyse nasıl silicem virusleriSadece Steam'de 4 tane review'ı olan bir oyun, DrWeb zamanında veritabanı açısından gayet kral bir anti-virüs'tü, zeki görünen bir Rus'un yaptıgı eski bir anti-virus. VirusTotal'de digerlerinin bulamadıklarını bulurdu, ama günümüzde zayıflayıp ucuz sale anti-virüsü haline geldi biraz. Fakat buna ragmen hierarchy'si bunu virüs olarak buluyorsa şahsen ugraşmam bu oyunla. Başka anti-virüs'lerde yakalamış, basit bir oyun olarak sisteminizin çok içine giriyor verilen taglere göre. Deep system access misali.
Bilindik saglam AV'ler Malwarebytes gibi temiz buluyor, ama bu kesinlikle temiz oldugu anlamına gelmez tabiki.
Virüslü olma olasılıgı oldugu gibi yanlış pozitif olma olasıgı var aynı zamanda. Mining yapan pis oyunlar mevcut Steam'de bir kaç tane, böyle ufak oyunlar virüs kurabilir. Oyunu tam ve ne yaptıgını bilmedigim için diyecegim bu konuda kesin net degil. Ama Malwarebytes ile bir tarama öneririm
bişey çıkmadıVirüslü olma olasılıgı oldugu gibi yanlış pozitif olma olasıgı var aynı zamanda. Mining yapan pis oyunlar mevcut Steam'de bir kaç tane, böyle ufak oyunlar virüs kurabilir. Oyunu tam ve ne yaptıgını bilmedigim için diyecegim bu konuda kesin net degil. Ama Malwarebytes ile bir tarama öneririm yapmadıysanız.
hocam oyunun adı en acaba bulamadım ben deSadece Steam'de 4 tane review'ı olan bir oyun
Hocam isterseniz steam destek ile iletişime geçin eğer bitcoin madenciliği varsa oyuna headshot çekeceklerdir sizde şimdilik save dosyasını (varsa) saklayıp oyunun tüm dosyalarını silin ve lütfen başlığı düzeltin rahatsız ediyorMesaj otomatik birleştirildi:
bişey çıkmadı
Hocam oyun mt2 pvp serveri astreus2hocam oyunun adı en acaba bulamadım ben de
(edit buldum)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam isterseniz steam destek ile iletişime geçin eğer bitcoin madenciliği varsa oyuna headshot çekeceklerdir sizde şimdilik save dosyasını (varsa) saklayıp oyunun tüm dosyalarını silin ve lütfen başlığı düzeltin rahatsız ediyor