Virüslü dosya

appmobile55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Combofix ile taratin.
Bilmem indirme linki vermek yasak mi ama google combofix yazin ilk cikan sonuca tiklayip indirin muhtemelen sorun cozulecektir.

Secret++

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
Combofix bu zararlıyı tespit edemez.
Online virüs tarama sitelerine at dosyayı raporunu burada yayınla çözüm buluruz.

appmobile55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Combofix bu zararlıyı tespit edemez.
Online virüs tarama sitelerine at dosyayı raporunu burada yayınla çözüm buluruz.

Yalnisin var. 1 ay once ayni viruslu klasor bendede olmustu combofix ile tartmistim silmisti. Neyse zaten konuyu acan arkadas cevap vermiyor, biz ne yazsak bos.

Secret++

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
Yalnisin var. 1 ay once ayni viruslu klasor bendede olmustu combofix ile tartmistim silmisti. Neyse zaten konuyu acan arkadas cevap vermiyor, biz ne yazsak bos.

Combofix'in veri tabanında zararlı tanımlanmıssa virüs uyarısı verir ve kullanıcıya seçenek sunar veyahut siler.
Diğer gelişmiş yazılımlarda bu tanınmayan zararlı olsada program sandboxsa gönderir dosyayı.

Secret++

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
Tamam bende aynı yazılımdan bahsediyorum.
Siler veya seçenek sunması benim değimim bana göre direk silmesi daha kötü :)

FastFooD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba BLACKMAİLER,
Hiç fazla zaman kaybı ve uğraş sarf etmeden size belirttiğim Antivirüs yazılımlarını sisteminize yükleyin,tam tarama seçenekleri ile işletim sisteminizi kapsamlı bir şekilde taratın.Göreceksiniz ki uygulama derhal etkisiz hale getirilecektir.Sisteminizin çökme,format atılma gibi durum olmayacağını temenni edebilirim.
Kaspersky Antivirüs
Norton 2014
Bahsettiğim bu ki yazılım RAM miktarınız yeterli değilse,hafif bir kasma durumu yaratacaktır.Ancak tarama işlemi en geç 1 saat içerisinde sonuç vermektedir.Sizde o sırada kendinize bir çay/kahve molası verirseniz,hem canınız sakılmayacak hemde işletim sistemi bakımı tamamlanmış olacaktır.
Yardımcı olabileceğim konu olursa buradan tekrar size dönüş yapacağımdan emin olabilirsiniz.
Kolay Gelsin.