viruslu antivirus

vigilantemre

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,963
Arkadaslar Merhaba acaba kac kisi bilgisayari format etdirdikten sonra aman aman diyip sakin antivirus yazilimi yazmayin demis muhendislere mesela bi tek benmiyim hic bi zaman antivirus kullanmayan sadece 2 ayda 1 defa Malwarebyte C: diskini taratip yeniden Malwareyi bilgisayardan kaldiran?
Ben de sizin gibi yapıyorum, eskiden 360 Security kullanıyordum bir süre sonra bilgisayarı kullanılmaz hale getirmeye başladı, hata verip duruyordu.

Reaksiyon puanı
34
Ben de sizin gibi yapıyorum, eskiden 360 Security kullanıyordum bir süre sonra bilgisayarı kullanılmaz hale getirmeye başladı, hata verip duruyordu.
aynen antivirus veya baska koruma programlari arka planda hep calistigi icin performans kabediyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu zamanda antivirüs kullanmamak hiç iyi fikir değil.En azından windows defender açık kalsın.
defenderi bile kapatiyorum :) repack oyunlar korsan oyunlar hobimdir

delete user

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,781
aynen antivirus veya baska koruma programlari arka planda hep calistigi icin performans kabediyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

defenderi bile kapatiyorum :) repack oyunlar korsan oyunlar hobimdir

Bilgisayarınızda özel veri tutmayın.Bankacılık/alışveriş işlemleri tehlikeli.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,449
Ne yaparsanız yapın yinede defender i kapatmayın. Bilgisayar antivürüssüz kullanılmaz.
Linux kullananlar bize bakıp gülüyor sanırım ?
Bi orta düşük laptop sistemim olsunda. Ssd takıp Linux mint kullanayım internet işlemlerinde vazgeçilmez bişey olur

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Linux kullananlar bize bakıp gülüyor sanırım ?
Bi orta düşük laptop sistemim olsunda. Ssd takıp Linux mint kullanayım internet işlemlerinde vazgeçilmez bişey olur
Öyle deme linux cular diyor her program her oyun yok linux da ama güvenliyiz, Winciler diyor her şey var güven yok ortaya karışık yani. Sonuçta az olsa bile linux içinde virüs var.

delete user

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,781
Öyle deme linux cular diyor her program her oyun yok linux da ama güvenliyiz, Winciler diyor her şey var güven yok ortaya karışık yani. Sonuçta az olsa bile linux içinde virüs var.
MacOS kullananların geneli böyle. :D

Ekli dosyalar

• cGhvdG9zL3JlZ2lzdGVyZWRfcGhvdG9zLzEwMTczLXlvcnVtbGFyaS1va3VtYXlhLWdlbGRpbSwtY2VraXJkZWstY2l0bG...jpg
    cGhvdG9zL3JlZ2lzdGVyZWRfcGhvdG9zLzEwMTczLXlvcnVtbGFyaS1va3VtYXlhLWdlbGRpbSwtY2VraXJkZWstY2l0bG...jpg
    32 KB · Görüntüleme: 118

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,390
Üçüncü parti bir güvenlik yazılımı kullanmıyorsanız, Microsoft Defender açık kalsın. :)

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Bende önceden Avast free antivirus kullanıyordum.Ama sonra sıkıntılar çıkmıştı diye silmiştim zamanında.Şimdi Windows'un kendi programını kullanıyorum.

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
Ben de ayda 1 Malwarebytes Free yükler tarama bitince silerim. Ek olarak Windows 10 kullanıyorsanız Defender'ı açık tutmanızı öneririm.

Reaksiyon puanı
427
360 Total Security Çin menşei'li bir antivirüs. Çin menşei'li yazılımları önermiyorum. 360 Total Security önceden iyiydi fakat şu an berbat bir antivirüs.

delete user

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,781
W. defenderin test sonuçlarına baktınızmı? Tam puan?

İsimyok08

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,233
AV kullanmıyorum . Fakat Win Deferner'ide kapatmıyorum. Fazla kaynak kullanmıyor.

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Reklam şirketi gibi final cut, ps vari yazılım kullanan şirketler haricinde macOs'un pekte yaygın olmadığı yadsınamaz bir gerçek.

Şuan tüm 0 - 50 / 50 - 100000 arası çalışanı olan şirketlerde etki alanları mevcut. Etki alanlarını korumak için toplu anti-virüs alımları, unisex windows lisansları, güvenlik duvarları, mac filtreler devrede. Bu haldeyken dahi spam mailler aracılığı ile fatura çakması fake maillerle bilgisayarlar crypt saldırılara maruz kalıyor.

Bizim içinde vaktiyle sorun yoktu. Crack bul oyun kur, dene oyna dur. Format format format.
Büyük ağlarda tüm çıkışlar kapatılıyor. Facebook reklamından bile virüs yendiği bu dönemde, insanı en verimli şekilde kullanmak istemek çok yanlış birşey değil. Hem virüs yemesin, hemde iş vaktinde iş yapsın düşüncesiyle.

İşin finalinde; oyun moyun forum takılıp antivirüssüz dolaşmak, binbir suçlu içerisinde hapishanede çıplak dolaşmak gibidir. Fappening gibi bir bomba IOS sistemini rezil etmişken, macOS'ta dahi crypto artık burdayım diyorken gerçekten, üşümeyi heyecan zannetmeyin.

BMW_M4

Doçent
Reaksiyon puanı
1,160
Kullanmıyorum çünkü gerek yok.
Her gördüğüm siteye girmiyorum.
Her şeyi indirmiyorum.
Crack kullanmıyorum.
Girse bile haberim oluyor bir yavaşlamadan falan.