TaigaArtz
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
Merhaba az önce bir virüs yedim formatta atamıyorum exe dosyaları yüklenmiyor bios menüsünden açamıyorum format flashını? cözüm olarak ne yapabilirim
nasıl alındığını bilmiyorumGüvenli modda denediniz mi?
hiçbirşey çalışmıyor bilgisayarda ve sistemin içinden denesem bile windows yüklenemedi diyorVirüs dediler geldim. Kasperky rescue disk denediniz mi?
evet ulaşabiliyorumMasaüstüne ulaşabiliyor musunuz?
tamamWindows Başlangıç Ayarları - Microsoft Desteği
Güvenli Mod'un etkinleştirilmesi de dahil olmak üzere Windows başlangıç ayarlarını değiştirmeyi öğrenin.support.microsoft.com
Bunu deneyin o zaman çalışıyor mu?
Windows+r basın ardından çıkan pencereye msconfig yazın ardından da ön yükleme sekmesini açın sonra güvenli önyükleme seçeneğini işaretleyin.nasıl alındığını bilmiyorum
safe moddan pc ye format attım saolun uwuEğer google chrome veya herhangi bir tarayıcıyı açabiliyorsanız (ya da bir exe yi);
Bu siteyi ziyaret edip verilen tlimatları yerine getirirseniz büyük ihtimalle virüs gidecektir ondan sonra yine regedit düzenlemeleri için vb.yardımcı olmaya çalışırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu yöntem için usb gerekli ve bildiğiniz windows iso su gibi boot menüsünden açılır
msconfig.exe bulunamadı diyordu ama düzelttim tekrar saolun uwuWindows+r basın ardından çıkan pencereye msconfig yazın ardından da ön yükleme sekmesini açın sonra güvenli önyükleme seçeneğini işaretleyin.
Ardından Windows Defender ile taratın.
yo şuan atılıyor zaten şimdi başlattımBu kadar hızlı fomat...Umarım hata vermez, vermezse bile format bittikten sonra yaz yine buraya.
Peki güvenli modda taratabildiniz mi? Format atarken ayrıca bir şey yaptınız mı?safe moddan pc ye format attım saolun uwu
msconfig.exe bulunamadı diyordu ama düzelttim tekrar saolun uwu
virüs discordda iş yapıyoruzda arkm bana keyyloger atmış ve hiçbirşeyim açılmıyirduPeki güvenli modda taratabildiniz mi? Format atarken ayrıca bir şey yaptınız mı?
Virüsü de merak ettim ...
Arkadaşın olduğundan emin misin?virüs discordda iş yapıyoruzda arkm bana keyyloger atmış ve hiçbirşeyim açılmıyirdu
bilmiyorum tuşlarımı okuduğu çok belliydi ve msconfig regedit ve taskmgr yide silmişti ve o arkadaşıma yapacağımı iyi biliyorumArkadaşın olduğundan emin misin?
Keylogger sadece klavyede tuşladığın yazıları karşıya aktarır exe açılmasını engellemez ki![]()
Silmesi biraz zor ama engellemiş olabilir.bilmiyorum tuşlarımı okuduğu çok belliydi ve msconfig regedit ve taskmgr yide silmişti ve o arkadaşıma yapacağımı iyi biliyorum
taskmgr.exe bulunamadı felan diorduSilmesi biraz zor ama engellemiş olabilir.![]()
İlginç. Genelde regedit kaydıyla falan oynayıp engellerler.taskmgr.exe bulunamadı felan diordu