Sisteminiz iyi değilse devre dışı bırakın derim ve ssd yoksa w8 w10 yüklemeyin windows 7 en iyisi olacaktır hdd var iseArkadaşlar Windows defender da tam tarama yapmaya bastım, pc den çok ses çıkmaya başladı görev yoneticisinden baktim cpu max lamis, sebebi nedir bilen varmı bişe olmaz demi pc yeEkli dosyayı görüntüle 147049
ssd var 480mb/sn yükleme hızı, format attıralım içi temizlensin macunlara baksın dedik, ondan sonra böyle oldu, ilk çıktıgında ucretsız verilmişti orjinal windows 10 onu kullanıyodum adam kendine farklı windows 10 yukledı tarama yaptım boyle oldu (önceki windows 10 da böyle bişe yoktu)Sisteminiz iyi değilse devre dışı bırakın derim ve ssd yoksa w8 w10 yüklemeyin windows 7 en iyisi olacaktır hdd var ise
tarama tarama bitti sustu pc, acayip ses çıkıyodu ,Sisteminiz iyi değilse devre dışı bırakın derim ve ssd yoksa w8 w10 yüklemeyin windows 7 en iyisi olacaktır hdd var ise
1.si adam seni kazıklayıp parçanı değiştirmiş olabilir ssd sökmüş olabilir ekran kartı veya sahtesi ile değiştirmiştirssd var 480mb/sn yükleme hızı, format attıralım içi temizlensin macunlara baksın dedik, ondan sonra böyle oldu, ilk çıktıgında ucretsız verilmişti orjinal windows 10 onu kullanıyodum adam kendine farklı windows 10 yukledı tarama yaptım boyle oldu (önceki windows 10 da böyle bişe yoktu)
ssd o taktı, sıfır paketten çıkardı taktı, 2. maddede şüphem yoktur.1.si adam seni kazıklayıp parçanı değiştirmiş olabilir ssd sökmüş olabilir ekran kartı veya sahtesi ile değiştirmiştir
2.si korsan windows 10 kurup bir de yanlış yüklemesi bu tür sorunlara yol açabilir
pc zaten eski, ssd taksın dedik bide hangi parçayı sökkçekki1.si adam seni kazıklayıp parçanı değiştirmiş olabilir ssd sökmüş olabilir ekran kartı veya sahtesi ile değiştirmiştir
2.si korsan windows 10 kurup bir de yanlış yüklemesi bu tür sorunlara yol açabilir
Windowsu ssd ye mi hdd ye mi taktıssd o taktı, sıfır paketten çıkardı taktı, 2. maddede şüphem yoktur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
pc zaten eski, ssd taksın dedik bide hangi parçayı sökkçekki
şüpheniz yoksa bilemiyorum adama çok güveniyorsunuzssd o taktı, sıfır paketten çıkardı taktı, 2. maddede şüphem yoktur.
baştan anlatıyım kafanzı çok karıştı, pc yavaştı baya orjinal windows 10 vardı, götürdüm pc yi ssd taktı içini temizledi macun sürdü , bizde 500 gb harddisk vardı, takas yaptık o 480 gb ssd taktı bizde harddiski verdik 450 tl bişe verdik ( markasını bilmiyorum ama sıkıntısını göremedim), sonra aldım pcyi sistemi çökerttim microsoft visual c++ ları kuriyim derken, format attı dedi en son sürümünü yükledim windows 10 un sonra böle oldu.Windowsu ssd ye mi hdd ye mi taktı
şüpheniz yoksa bilemiyorum adama çok güveniyorsunuz
sadece tarama yaparken cpu maxladı, başka sıkıntısı yoktur, adama güvendiğim felanda yoktur bildiği bişede yok internetten bakıp yapıyor mecbur verdikbaştan anlatıyım kafanzı çok karıştı, pc yavaştı baya orjinal windows 10 vardı, götürdüm pc yi ssd taktı içini temizledi macun sürdü , bizde 500 gb harddisk vardı, takas yaptık o 480 gb ssd taktı bizde harddiski verdik 450 tl bişe verdik ( markasını bilmiyorum ama sıkıntısını göremedim), sonra aldım pcyi sistemi çökerttim microsoft visual c++ ları kuriyim derken, format attı dedi en son sürümünü yükledim windows 10 un sonra böle oldu.
tabi.500 gb hdd verip 480 ssd alıp üstüne 450 tlmi verdiniz (zor anladım) Eğer öyleyse sanırım Bilgisayarcı sizi biraz kazıklamış
(Hard Disk Sentinel indirip SSD modeline bakabilirmisiniz ? )
500 gb hdd verip 480 ssd alıp üstüne 450 tlmi verdiniz (zor anladım) Eğer öyleyse sanırım Bilgisayarcı sizi biraz kazıklamış
480 ssd taktım dedide 240 ve 200 var500 gb hdd verip 480 ssd alıp üstüne 450 tlmi verdiniz (zor anladım) Eğer öyleyse sanırım Bilgisayarcı sizi biraz kazıklamış
Bölüm Bilgileritabi.
Ekli dosyayı görüntüle 147059
480 ssd taktım dedide 240 ve 200 var
Şuan ki sistemini öğrenebilir miyim acaba?
ama benim hdd baya eskiydi adam dedi cd yerini sökiyimmi biz yok dedik, 500 tl istedi hdd aldı dedi 450 olsunAdamın taktığı SSD 470 TL (ilk baktığım site daha ucuzu vardır) siz HDD'nizi 20 tlye adama bedava kaptırmışsınız![]()
ssd de sorun yok demi, zaten çakma windows 10 yükledi herhaldeAdamın taktığı SSD 470 TL (ilk baktığım site daha ucuzu vardır) siz HDD'nizi 20 tlye adama bedava kaptırmışsınız![]()
Ben şimdi gördüm SSD'nizde sorun varama benim hdd baya eskiydi adam dedi cd yerini sökiyimmi biz yok dedik, 500 tl istedi hdd aldı dedi 450 olsun
ssd de sorun yok demi, zaten çakma windows 10 yükledi herhalde
Gerçekten bilgisayarcı çok pislik bir insanmışDiskiniz kronik sorunlu. Hemen iade edin, ettikten sonra bütçenizi ve anakart modelinizi söylerseniz yardımcı olabiliriz. Ek olarak %93 sağlıklı model vermiş sana, rezillik.
Bu konuyu okuyabilirsiniz, SSD Plus serisi konuda var:
https://forum.shiftdelete.net/konular/rehber-kronik-sorunlu-ssd-modelleri-alternatifleri.715364/
Hocam size önerim KSC kullanın daha hafiftir.ssd o taktı, sıfır paketten çıkardı taktı, 2. maddede şüphem yoktur.
Ayrıca SSD kronik sorunluHocam size önerim KSC kullanın daha hafiftir.
Nasıl iade ediyim, gerimi gotiriyimDiskiniz kronik sorunlu. Hemen iade edin, ettikten sonra bütçenizi söylerseniz yardımcı olabiliriz. Ek olarak %93 sağlıklı model vermiş sana, rezillik.
Bu konuyu okuyabilirsiniz, SSD Plus serisi konuda var:
https://forum.shiftdelete.net/konular/rehber-kronik-sorunlu-ssd-modelleri-alternatifleri.715364/
Almazki iğde, 2 hafta olduNasıl iade ediyim, gerimi gotiriyim
500 gb hdd aldı bide takas olsun dedi, 500 tl idi 450 düştüGerçekten bilgisayarcı çok pislik bir insanmış5 TB veri yazılmış, 7 Bad Sectorlu, kronik sorunlu SSD'yi sıfır fiyatına satmak nedir ya !? Bilgisayarcılara güven olmaz diye burdan tekrar söyliyim. Bilgisayarcılarqa karşı gözünüzü dört açın ...
bence sıkıntısı yok gibi şuan, geri götürmessem neolurkiBen şimdi gördüm SSD'nizde sorun var7 adet Bad Sector bulunmakta garantisi varsa gönderin garantiye...
kornik sorunlu olunca neolurkiHocam size önerim KSC kullanın daha hafiftir.
Ayrıca SSD kronik sorunlu![]()
2 hafta oldu
İleryen zamanda illaki sorun çıkaracak; ne zaman olur, ne şekilde olur bilemem.kornik sorunlu olunca neolurki
Ben 2 hafta kullandim gerisi bilmiyorum, yani sistemmi çöker ne olur kiNasıl iki haftalık SSD imiş o?
#9 numaralı mesajda 46 gün 12 saat çalışma süresi gösteriyor. 4.82 TB yazılmış toplam veri var. Disk yüzeyinde 7 bozuk sektör uyarısı var.
İleryen zamanda illaki sorun çıkaracak, ne zaman olur ne şekilde olur bilemem.
1 hafta açılmadı zaten, 2 haftadir takılmış ssd, sözde kutudan çıkardı gözümün önünde hemdeBen 2 hafta kullandim gerisi bilmiyorum, yani sistemmi çöker ne olur ki
Çökebilir, veri kaybı yaşayabilirsin, sistemi baştan kurmak gerekebilir, kurarken hata verebilir vesaire.Ben 2 hafta kullandim gerisi bilmiyorum, yani sistemmi çöker ne olur ki
1 hafta açılmadı zaten, 2 haftadir takılmış ssd, sözde kutudan çıkardı gözümün önünde hemde
pc in wup virüsü kapmış olabilir benimkide bi ara kapmıştı 100% disk kullanımı oluyordu en allta wup diye bişi varmı bak bence biArkadaşlar Windows defender da tam tarama yapmaya bastım, pc den çok ses çıkmaya başladı görev yoneticisinden baktim cpu max lamis, sebebi nedir bilen varmı bişe olmaz demi pc yeEkli dosyayı görüntüle 147049
Nerede wup yaziyor anlamadim, format atti pcye virüsü bilmiyompc in wup virüsü kapmış olabilir benimkide bi ara kapmıştı 100% disk kullanımı oluyordu en allta wup diye bişi varmı bak bence bi