Soru Virüs şüphesi bulunan dosya ile ilgili yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onlyemomle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar Satın Aldım Ve Merakımdan Virustotal'de Taratayim Dedim, Sonrasında Trojen Gördüm, Çok Anlamıyorum Ben Acaba Bir Sorun Olur mu Ne Yapmam Gerek?

VirusTotal - File - 2bd1091acac6e2e468ed5c0c898af2c49bb3919aa522e3b15844ccdd9123a7a2 - Google ...png

Son düzenleyen moderatör:

Hopeツ︎

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,185
Arkadaşlar EzGlobal Satın Aldım Ve Merakımdan Virustotal'de Taratayim Dedim, Sonrasında Trojen Gördüm, Çok Anlamıyorum Ben Acaba Bir Sorun Olur mu Ne Yapmam Gerek?
Hile işte adı üstünde. Bu yazılımlar tarama yaptığınızda Virustotal gibi sitelerde böyle sonuçlar verirler. İçerisinde crack, warez türevi bulunan hemen hemen her yazılımda buna rastlarsınız. İçerisinde ne gibi bir zararlı barındırıyor veya barındırmıyor buna yorum yapmak mümkün değil kodlarının akıbeti bilinemediği için.

Ezglobal hile programı mı?
CSGO için ücretli bir hile yazılımı.

eren_e

If you fell down yesterday, stand up today
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,270
Evet. Hayırlı olsun. Trojanlar da iyi gelmiş. Hoşgelmişler fakat sizin için çok da iyi olmayacak.

Janberk

Asistan
Reaksiyon puanı
232
Bİ BİTMEDİNİZ. Sizin gibiler yüzünden oyundan soğuduk

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Forumda (crack, serial, warez, hile) ile ilgili teknik destek geçen konular yasaktır. Fakat bu yazılımlardan bulaşan virüsleri temizlemek için teknik destek alabilirsiniz. Tarattığınız dosyada görüldüğü gibi bariz bir şekilde virüs bulunmakta. Bilgisayarınızı bir virüs programı ile taratıp zararlı dosyayı tamamen kaldırın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...