Virüs programları

ccann_35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar pc için en iyi virüs programı hangisi? pc yi kasmayan isteyince durdura bilecegim (program kurarken bazen sorun çıkarıyor) bir virüs pro.mı

Cyber-Soldier

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Değerli arkadaşım;

Hangi virüs yazılımını alırsan al eğer lisanslı bir yazılım değilse; yani crack,patch bilmem ne :D şeklide lisanslanıyorsa program kesinlikle ileride arıza çıkmakta. Ben şu anda eset smart security kullanıyorum. Ve kesinlikle memnunum. Tavsiye de ederim. Ayrıca autorun virüslerine karşı da son derece etkili.

Buradaki linkten ayrıntılı bir şekilde inceelyebilirsin.

harun.arslan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
En çok virus bulanı karpersky, Yalnız bilgisayarı yavaşlatıyor. Sanki bilgisayarın ruhuna işliyor, her yeri denetliyor. Yalnız bazı sistem dosyalarına bulaşmış virusleri ayırmayıp beraber siliyor. Sistem dosyası silinince işletim sistemi bir daha açıllmayabilir veya bazı kısımları çalışmayabilir. Çok soru soruyor. Eğer ne yapacağını bilmiyorsan başa bela... Tercihin sistem dosyasını silmeyle sonuçlanabilir.

Avast. En çok muzdarip olduğum program. sistem dosyası silme problemi çok yaşadım. Şimdi yeni versiyonlarını bilmiyorum düzeltmişlerse günahlarını almıyayım.

Nod 32 en çok memnun olduğum program. Bilgisayarı asla zorlamıyor. bilgisayar açılınca kendini hemen güncelliyor. çalıştırdığn programlarda virus bulursa soru sormadan siliyor. sadece sildiğini sana haber edip kayboluyor.

Kısacası tavsiyem Nod 32 derim...

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Windows 7/ Vista kullanıyorsan ve acemi değilsen bence antivirüs kurmana gerek yok.

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
avira antivir kullanıyorum ben uzun zamandır.. bir sorun yok memnunum da yani , ücretsiz de zaten..

Turgenyev

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
@ccann_35 Değerli kardeşim; hiç bir antivirüs programı %100 kullanıcıya güvenlik sağlamaz. Yazılım önerileri fazla önemli değil. Önemli olan kişinin kendisini bilgilendirmesi ve bilinçli bir kullanıcı olma yönünde ne yaptığıdır.

İlla da bir öneri derseniz; Sürekli kampanyaları nedeni ile Avira tavsiye ederim. Comodo int. security olabilir.

Firewall muhakkak kullan.
Zemana antilogger kampanyalarını takip et. Kullanırsan iyi olur.

Pasif olarak MalwareBytes AntiMalware ve Emsisoft command line scanner demirbaş yazılımların olsun. İnternette bu yazılımlar ile ilgili detaylı bilgiler var.

Ayrıca Cckleaner tabi.

İyi forumlar.

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Ben normalde sadece Kaspersky İnternet Securty kullanırım. Ama kullanmayı bıraktım bilgisayarda sadece Usb Disk Security kurdum flashtaki virüsler autorunlar için. Zaten bulaşırsa flashtan bulaşır.

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Avira iyidir. Tavsiye ederim

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Ben normalde sadece Kaspersky İnternet Securty kullanırım. Ama kullanmayı bıraktım bilgisayarda sadece Usb Disk Security kurdum flashtaki virüsler autorunlar için. Zaten bulaşırsa flashtan bulaşır.
Bilgisayarına taktığın flashlardan Autorun virüslerinin bulaşmasını istemiyorsan Bilgisayarım simgesine çift tıklamak yerine adres çubuğuna F:\ Enter ile girersen daha güvenli.

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bence crack veya patch dene,onları kolay bulursun.Virüs sayılır onlar da :mrgreen:

Antivirüs demek istedin herhalde :laugh:

Soruya gelince:Kaspersky veya Norton kullanabilirsin.Norton'un sürekli 3 aylık kampanyaları da var :)

configure

Asistan
Reaksiyon puanı
1
NOD32 Smart Security tavsiye ederim. Bilgisayarını asla yormaz. Çok rahatça kullanabilirsin. Patch-Crack ile antivirüs kullanmanı tavsiye etmem. Zemana'yı şiddetle tavsiye ederim.

memocan3000

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende benzer bir arayıştayım birçok testi v.s inceledim kendi sistemimde denedim durum şudur:
ençok kasan sıralaması : norton ... kaspersky ... eset smart security
virüs bulma : testlerde baktığımda 3 aşağı 5 yukarı ücretli internet sec. hepsi virüs tespitte benzer durumda bazıları yanlış virüs uyarısı verdiği için falan negatif puan almış
benzer güvenlik sağlıyorlarsa ben en az kasanı eseti seçtim birazdan satın alacağım mobil ödeme imkanı varmış : http://www.nod32.com.tr/mobil_odeme_inndir.asp
ayrıca istediğin programı güvenli filan belirliyebiliyorsun destek hizmeti süper 1 saatte sorumu cevapladılar bence önce trial dene 1 ay kullan beğenirsen al beğenmezsen kaspersky piyasada en ucuz hepsiburada sitesinde 40 TL şuan

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Bilgisayarına taktığın flashlardan Autorun virüslerinin bulaşmasını istemiyorsan Bilgisayarım simgesine çift tıklamak yerine adres çubuğuna F:\ Enter ile girersen daha güvenli.

Biliyorum zatende işim çok düştüğünden kurma ihtiyacı hissettim. Başka bir yol daha var sağ tıklayıp aç dersende bulaşmaz...

TaGaLoG

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Nod32 bence diğerlerine göre yani kaspersky ve nortona göre % 100 daha hafif :) Onlar baya bi kasıyor ama Avira AVG diğerlerini denemedim bilemiyorum.

icaz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
"microsoft security essentials" kullanıyorum,bilgisayarı hiç kasmıyor,ücretsiz, valla benden habersiz virüsleri içeri almıyorsa iyide çalışıyor. acizhane tavsiyem

celalim93

Doçent
Reaksiyon puanı
2
microsoft security essentials şimdilik işini görür