Virüs Programları Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan frkn06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

frkn06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çoğu kişinin bilgisayarında virüs programı yüklüdür fakat yıllardır hangisi iyi bilinmez bi çok firma , ünlü firmalar test bazıları reklam kokar bazıları gerçeği sunar fakat hepsine dikkat ettiyseniz sonuçlar hep değişiktir.Size bu yazımda bu ön yargıyı kaldırtacağım ve insaların hangi virüs programlaırnı neden tercih ettiğini dene onu kullandığını hangisinin --Bana Göre--- işe yaramaz olduğunu açıklayacağım uzun ve bilgi dolu bi yazı olcak İnsanların neye göre virüs programını seçtiğini maddeler halinde yazcam.Bu maddeler tercihin çoktan aza doğru olmasına bağlı olarak yazılcak.Ben bu işlere çok düşkün ve titizimdir çoğu antilerde denedim ona bakarak bu yazıyı yazmaya gerek gördüm

1.Bu madde herkesin bi ortak maddesi olan virüs programlarının internet dolaşan crack,serial vs. kopyalarına bakarak virüs programını seçer ve onun en iyi olduğunu düşünür.
2.Virüs programının fiyatı herkesin fikrini değiştirir pahalı ve güzel bi görünüme sahip bi anti yazılım herkesin gözünü kamaştırır fakat insan oğlu aldatıldığının farkında değildir.İnsanlar arasında dolaşan bişey vardırya pahalı iyidir bu ona kanıttır.
3.Anti virüs kullanmak isteyener çoğu eşine dostuna akrabasına insalara sorar onlar ne kullanıyosa yada çoğunluk hangisiyse ona yönelir.
4.Bu birazda bilgili insanların yaptığı bişeydir.Firma testlerini bakar hangi firmanın iyi olduğunu bilmez.
5.Bu kısım insanları aynstein olarak adlandırım .Büyük Test Firmalaırnı kontrol eder Büyük test sitelerine bakara araştırma yapar dener kullanır zatende en iyisi bu değilmi.

Maddeler böyle uzatılırda fakat insaların en çok yaptığı şey internetlerde bir sürü crak,serial vs kopyaları olan virüs programını seçmek ve onun en iyi olduğunu idda etmek yada büyük paralar ve ihtişamlı görünümü olan dandik programları seçmek ve o pahalı olduğu için en iyisinin o olduğunu söylemek.Size güncel test sonuçları vereceğim 1 2 büyük sitelerinkini koyum tabi onlarda reklam olabilir sonuçta insanoğlu bu her şeyi yapar size

http://www.av-comparatives.org büyük antivirüs yazlımı test firmasıdır güvenilirdir markaısnı filan dünyaya duyurmuştur.Bu Testleri Pdf olarak suncam siteden alıntıdır.Bi çok test var fakat bizim için en önemlilerini ekleyeceğim.

1.Algılama Testi (Mayıs 2011)Sayfa 4 Test Sonucu
http://www.av-comparatives.org/images/stories/test/ondret/avc_retro_may2011.pdf

2.Yanlış Alarm Testi (Şubat 2011 2011)Sayfa 2 bitince başlıyo
-False Alarm- yanlış alarm oluyo ve hangi dosyaya yanlış alarm verdiği not edilmiş dikkatlice bakın anlarsınız.
http://www.av-comparatives.org/images/stories/test/fp/avc_fp_feb2011.pdf

3.Performans Testi(Ağustos 2011)Diğer Sayfalar Takılmayın Sayfa 13 Test Sonucu Yüksek Puan En iyi performans oluyor.
http://www.av-comparatives.org/images/stories/test/performance/performance_aug_2011.pdf

4.En Önemlisine Geldik Kaldırma Testi Fakat Bu Çok Eski 2009 testi onun için buna bakılarak yorum yapılmaz.Bu kadar diğerlerinin önemli testleri eski onun için bi ön yargı oluşturmaz.

Ve Özet
Bütün Bu Testler Sonucu Ortaya Çıkan En iyi Anti Çözümlereyek Bulalalım Ve İlk 7 Alalım
1.Test (Algılama)-------------2.Test (Yanlış Alarm)-------------3. Test (Performans)Av+Pc Mark

1.G Data `----------------18 Yanlış Alarm------------------171
2.Eset --X-----------------20 Yanlış Alarm-----------------188,2
3.Avira--X----------------- 9 Yanlış Alarm-----------------185,1
4.KaskperyT--------------- 12 Yanlış Alarm---------------- 182,6
5.Panda--P---------------- 18 Yanlış Alarm----------------182,5
6.Trustport-8-------------- 12 Yanlış Alarm----------------
7.Microsoft-7-------------- 1 Yanlış Alarm-----------------

Kıssadan Hisse Bunlara bakarak ta bi sonuç çıkarılabilir size çok net sonuçlar suncaktım fakat 2 sayfa yazı olurdu siz bu verdiğim linkler bi inceleyin biraz da araştırma yapın net sonucu allacanız.Size araştırıp suncaklarım var ve başlıyorum ünlü markları ne ne olduğunu yazcam.

Kaskpery=Bu zaman kadar görünümü ve pahalılıhı vardı pahalılığı kalmadı güzel etkili fakat sistemi kasan bir program ama sisteme rame işlemciye göre değişir en populer bir program özelli serialerin çok zor bulunmaması değilde crackları çok o yüzden biraz populer ama kaskpery çok etlili ve güzel bi programdır.

McAfee=Kasperky kasması yanında melek kalır aslında çok etkili ve dünyaya adını vurduşmuş en iyi program bence en iyi virüs programı yakalamadğı virüs yok ama sistemi yorması o kötü işte birazda maddi değeri yüksek kasma işi dediğim gibi bilgisayar göre değişir 4 gm ram den aşağı ve 4 işlemciden aşağısı olan kullanmasın ama bunları sağlayanlar kesinlikle bütün antileri çöpe atıp mcafee kurun bide parası olan tabi sizin serail filan paylaşan sitedelerdeki abilereniz mcafeeyi sevmez ve çok derecede kötülerler çünkü onların craklaırnı seriallerini yok eder ve o abileriniz genel bi yorumu vardır dandik bi anti her şeye virüs diyo ama sonuçlar ortada çok çok tavsiye ederim

Panda=Aman allahım resmen bilgisayarı kaldırıp pencereden aşağı atmak windowsun genel dosyalarına şüphe ile yaklaşan bi program hiç tavsiye etmem ama bu olay 2010 du şimdi bulut bilişim bi ortak oldular güzel bi sistem kurdular nasıl bilmiyom çünkü ilk yüklediğimde sistemi çökerttim bi da yanına yaklaşmadım ben 2010 versiyonun bahsediyorum dikkate alın bunu ama yanlış alarm versene etkili bi programdır buda yeni versiyonu bilmediğim için bişey demeyeceğim.

Tren Micro=Son zamanları populeri tabiki bedava oluşandan bu programa iyi diyen arkadaşlar beyninden şüphe ederim o kadar güvensiz halk tabiriyle ota b..a alarm veren bi program

Avast=Fakirler anti programı gerçekten bu espiri tabi gidin 90 yılların bilgisayarı yükleyin kasmadan çalışır avast kasıyo diyenler bi beyin cerrahına gidin 0 kasması var ve avastın en büyük başarı ne biliyormusunuz hiç dikkat ettnizmi avast testlere free versiyonu giriyo ve başarısı üst sıralar şimdi kafanız dınk etti demi hepsi securtiy ,pro,global iken dalga geçer gibi test versiyonlarında freesi üst sıralarda çok tavsiye ederim özellikle sistemi eski ram işlemci düşük olanlar için en iyi program

Eset=Nod 32 le zamanında kullanıcıların .... belledi valla o kadar hatalı ve çok kasan ki yani nod 32 hiç tavsiye etmem yüklerseniz eset yükleyin avast gibi sade bi versiyondur hiç kasma virüs lerdede etkilidir eğer crack serial işiyle uğraşıyorsanız nod 32 yüklemeyin bilgisayarı rahmetli edersiniz.

Microsoft=Yeni Çıkan ve bedava sürümlerde avast ile birlikte en iyi ücretsiz virüs programı fakat windows orjinal değilse yüklemeyin doğrulma malum microsfotun bazı küçük windows orjinal kırıcılarla yapılmış win7 hemen sahte olduğunu anlar orjinalse yükleyebilrsinz fakat sadace virüs koruması var net koruması yok buda bi - ama 2 3 yıl sonra zirvere olcak çünkü zaten virüsleri yayanların kim olduğunu biliniyo avastın ücretsize tercih etmem

Bu kadar diğerlerinin hakkında yorum yapmaya bile gerek yok

McAfee li ve Avast kurlu bi bilgisayar virüs sizle dğeil siz virüsle dalga geçersiniz.

Ha bide bu serial , crack konusu var eğer paranız yok fakat serial yada crack yapcaksanız sakın crack yapmayın serial yapın çünkü seral,lisans dosyası anti şirketlerini yayınladığı bir şey ve mevcurtunda bulunan bi kopya crack lı bi anti demek bilgisayarı kaldır çöpe atmak demek parayla satın alınan ve nette dolaşan serial ler crack demiyom serial diyom bu orjinal satın almak gibi birşeydir.Ya Orjinal alın yada Serial bulun

Peki genç demişsinizdir sen bu kadar yazdında sen ne kullanıyon ben sizin düşünceniz değişmesin ben yaklaşık 2 yıl McAfee ve ondan sonra 2.5 yıldır avats kullanıyorum McAfee değişmemim sebebi biraz sistemde yorgunluk sezdim ondan yoksa değişilmeycek bi program şimdi avastı kulanıyorum avastın ne ne olduğunu herkes biliyo ama dengesiz ergenlero oluyo daha kopyala yapıştır yapamayan diyo şu şu iyi iz aldırmayın her zmana araştırın gidin bilgisayarcılar teknik serviscilere sorun ne kullanıyorlar dünya bilgisayar markala hangi arnti ile ortaklaşa iyi bi araştırın.

Bazı dandik programların bu kadar ünlü olması keylerini kolay bulnabilmesindendir dikkat edin onada

Avast en az kasna ve en etkili virüs programı özellike hepsini tozunda bırakan başlangıç taraması ile güvenirliği ortada bana göre tabi hadi kolay gelsin size bu yazım kişi düşüncesine göre yazılmıştır herhangi bi art niyet yoktur.

---------- Post added at 18:16 ---------- Previous post was at 17:49 ----------

imla hataları ve kelime telaffuz larını çok iyi bi şekilde düzenlemiştim fakat 15 dk uyarısı geldi k.b siz anlayarak okuyun

sgurakan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
doğrudur. herzaman mcafee...en iyisinden şaşmayacaksın

uSuLca

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Nod 32 kullanıyorum 4 yıldır virus yuzunden hıcbır sorun yasamadım 4 yıldır sorun yasamamıssam ne idiği hiç önemli değil.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaslar sizlere bi sorum olacak..
ve lütfen bilgi sahibi olanlar konuya yorum atsınlar..
SONY HARİCİ HARDDİSK aldım.. Virüsten korumam için ne yapmam gerekir ?

ilginiz için şimdiden teşekkür ederim =)