Virüs Programı Aranıyor Yardım

hephiphop22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar. ben kendime bir virüs programı arıyorum ama kaspersky, norton, esed, gibi sürekli sag altta çalışmıycak sadece ben çalıştırıgım zaman çalışıcak ve virüsleri temizliycek bi program arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Bunun için virüs programına gerek yok.ComboFix işine yarar.
Her ne kadar senin istediğin gibi olmasada, istediğine en yakın seçenek bu sanırım.

tolgatk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
istediğin her antivirüsü dilediğin zaman çalıştırıp dilediğin zaman durdurabilirsin. Antivürüs konusu çelişkili olabilir ben avast pro kullanıcısıyım çokta memnunum

hephiphop22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bunun için virüs programına gerek yok.ComboFix işine yarar.
Her ne kadar senin istediğin gibi olmasada, istediğine en yakın seçenek bu sanırım.

hocam combo fixi eskiden xp de çok kullanırdım ve memnundumda ama win 7 nin yeni geldigi zamanlar win 7 bilgisayarımda kullanmıştım ve bilgisayar alt üst olmuştu tüm dosyalarım gitmişti nerdeyse o yüzden ona karşı bi korkum var çünkü şuan bilgisayarım windows 7 halen :D

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Güvenlik yazılımlarının hepsini bu şekilde kullanabilirsiniz. Internet security olarak tabir edilen yazılımlar sürekli aktif hâlde tutularak tam zamanlı güvenlik hedefler, siz normal bir antivirüs yazılımını kurup, gerektiği zamanlarda çalıştırıp tarama yapabilirsiniz. Taramalardan önce güncellemeyi ihmal etmeyin.

hephiphop22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güvenlik yazılımlarının hepsini bu şekilde kullanabilirsiniz. Internet security olarak tabir edilen yazılımlar sürekli aktif hâlde tutularak tam zamanlı güvenlik hedefler, siz normal bir antivirüs yazılımını kurup, gerektiği zamanlarda çalıştırıp tarama yapabilirsiniz. Taramalardan önce güncellemeyi ihmal etmeyin.

teşekkürler. hocam avast pro antivürüs deniycem.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Microsoft securty essential

bu program hiç virüs bulmuyor oldugu halde :D

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
teşekkürler. hocam avast pro antivürüs deniycem.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bu program hiç virüs bulmuyor oldugu halde :D
o zaman virüs yoktur normalde hepsini bulur usb den bulaşanlarda bile yakalıyor bana gelen usb lerde çok sever karşılaştım cracklerin çoğunu yakalıyor.İçinde trojan varsa eğer.