Virüs Hakkında

RosenRood65

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar Acill yardımmmmm Virüs Hakkında İlgilerin kartanem__543@hotmail.com adresini veya forumdan yapacakları yardımı bekliyorummm :helpsmilie::helpsmilie::helpsmilie::helpsmilie::helpsmilie:

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Ne başlık olmuş ne de açıklayıcı mesaj olmuş.İkisi de olmamış..Konunun içeriğini belirtmeyen acil,imdat,yardım edin vb başlıklar yasak benim bildiğim kadarıyla.Üstüne üstlük bir de sorundan tam bahsetmeden msn adresi vermek:)
Yarıma ihtiyacı olan herkes ''heeellp'' gibi anlamsız bir seslenişle çözüm arasa forum başlıkları şekildeki gibi olabilir
-Heeellp!
-Acil yardıııımm
-ölüyom kurtarııınnn
-yüzme bilen varmııı boğuluyoomm
-Amaniinnn boowww!!

Yine de sorununa yardım edecek birilerinin çıkması dileğiyle..

Not:Ben bu yazıyı yazdığım sırada konu başlığı''heeeeelp!'' idi.Arkadaşımız başlığı değiştirmiş.Mesajım anlamsız kalmasın diye bu not ekleme gereği duydum.Ayrıca değişen başlık için de teşekkür ederiz.Erdem gösterdiniz:)

RosenRood65

Doçent
Reaksiyon puanı
0
kusura bakmayın öyle durumdayımki ne yaptıgımı bilmiyorum inan kim yerimde olsa aynı seyi sölerdi :S Birebir görüsmek icin detay vermedim.Tekrar Özür dİliyorum Forum kurallarını ihlal ettigim icin gercekten zor bir durumdayım.

Bu arada bi kişi zor durumdayken misal ölüyorken nasıl ölüosun fln gibisinden yorum yaparsan o kişi cok tan ölür

chimera

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
577
Konu açarken forum kurallarına uymayı ihmal etmeyiniz. Konu başlıkları açıklayıcı ve özetleyici olmalıdır. Ayrıca ard arda mesaj yazmak doğru değildir.

Ne gibi bir sorununuz olduğunu açıklarsanız burada size daha iyi bir şekilde yardımcı olunacaktır.

RosenRood65

Doçent
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar Bilgisayarıma Cok aşırı derecede virüs bulaşmış.Format atmadan temizlemem gerekiyor.yalnız Virüsler C ye bulasmıs nod kasper sky panda gibi virüs programları ile tarattım temizlettim hala aynı sorun.Başlat'a tıkladıgım zaman öge lere tıklamıyor.Daha Dogrusu Tıklanmadan kapanıyor.Kısacası Arkadaslar Format atmadan temiz bi şekilde nasıl temizleyebilirim önerileriniz varsa alabilirmiyim.
Saygılar

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
CD'den çalıştırılabilen(diske kurulum yapmadan) bir Linux dağıtımı bulmalısın(Pardus ya da Ubuntu fena sayılmaz).Sonra yedeklemek istediğin verileri Windows'un kurulu olduğu disk parçası dışında bir yere kopyalamasın(harddiskin tek parçaysa,Linux üzerinde GParted programı var,onunla bölebilirsin önce).Ya da harici bir harddisk bulup oraya kopyalayabilirsin yedeklemek istediğin her şeyi.

Ve antivirüs ve spyware programı olmadan Windows kullanma,güvenmediğin sitelere girme(ya da Firefox ile gir :D).

RosenRood65

Doçent
Reaksiyon puanı
0
tesekkürler zaten ben cafe ciyim bulastıran ben deilim cok önemli veriler oldugu icin szlere danısmıs Kopyalanmıyacak kadar önemli :) Az önce benim nick acıkdı benim yerime yazmıslar sitede baya bi ihlal etmis kuralları msn adresimi bile vermis :) İlginize Tesekkürler.Cok özür dilerim.

CEH

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kusura bakmayın öyle durumdayımki ne yaptıgımı bilmiyorum inan kim yerimde olsa aynı seyi sölerdi :s birebir görüsmek icin detay vermedim.tekrar özür diliyorum forum kurallarını ihlal ettigim icin gercekten zor bir durumdayım.

Bu arada bi kişi zor durumdayken misal ölüyorken nasıl ölüosun fln gibisinden yorum yaparsan o kişi cok tan ölür

sağolasın :d