• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Yardım Virüs Gitmiyor

Lemos

Öğrenci
Merhaba ben Kaspersky ile virüs temizleme yaptım ver gittiğini söyledi ancak 1,2 gün sonra gmail tarafından mesaj geldi ve bilgisayarınızda şifre çalabilen bı virüs var tarzı mail geldi ve bilgisayara baktığımda hesaptan çıkarmış virüs trojan ve nasıl çözücem Cidden bilmiyorum yardım edemisiniz

Merhaba ben Kaspersky ile virüs temizleme yaptım ver gittiğini söyledi ancak 1,2 gün sonra gmail tarafından mesaj geldi ve bilgisayarınızda şifre çalabilen bı virüs var tarzı mail geldi ve bilgisayara baktığımda hesaptan çıkarmış virüs trojan ve nasıl çözücem Cidden bilmiyorum yardım edemisiniz
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Bu durumda format atmak en akıllıca çözüm olur diye düşünüyorum. Bazen gelen maillerden birinde de virüs olma ihtimali olabiliyor bu yüzden bir şeyi indirmeden önce iki kere düşünmek mantıklı olur.

Son düzenleme:
Format at kafan rahat olsun.