649793
İnsanımsı bir bot
- Reaksiyon puanı
- 209
Bunun ne olduğunu bana kısaca anlatacak var mı?
diyor ki bu sürüm 64x destekliyor ama senin pc 32bit tarzında gibi bir şeyEkli dosyayı görüntüle 150345
Daha geçen gün bu hatayı aldım ve çözümEkli dosyayı görüntüle 150345
Nasıl yani? İso dosyasını seçtim işte, o kurulum ekranı da geldi, oradan isoyu seçince böyle oluyor.pisi(!) kurarken işletim sistemini ve iso yu doğru seçmen lazım
pisi kurarken hani işletim sistemini falan seçiyorsun ya hani, mesela senin iso dosyan 32 bit ama sen 64 bit seçmişsin olmaz işte öyleNasıl yani? İso dosyasını seçtim işte, o kurulum ekranı da geldi, oradan isoyu seçince böyle oluyor.
virtualboxta ayarlar kısmınızda ilk sayfada debian ve 64x veya 32x seçili değil miNasıl yani? İso dosyasını seçtim işte, o kurulum ekranı da geldi, oradan isoyu seçince böyle oluyor.
tam onu yazmıştım ağzımdan almışsınızpisi kurarken hani işletim sistemini falan seçiyorsun ya hani, mesela senin iso dosyan 32 bit ama sen 64 bit seçmişsin olmaz işte öyle
Benim Pc 32 bit?diyor ki bu sürüm 64x destekliyor ama senin pc 32bit tarzında gibi bir şey
Mesaj otomatik birleştirildi:
Daha geçen gün bu hatayı aldım ve çözüm
peki kullandığınız iso 32 bit mi? hatta virtualbox ayarlarında 32 bit seçili miBenim Pc 32 bit?
32 bit ise senin pc 32 bit iso indirBenim Pc 32 bit?
ricateşekkür ederim herkese.
Valla x86/64 bit yazıyor isoda.peki kullandığınız iso 32 bit mi? hatta virtualbox ayarlarında 32 bit seçili mi
bu x64 demek bide x86_64 yazıyorValla x86/64 bit yazıyor isoda.
tamam o zaman siz yanlış iso dosyasını indirmişsiniz.32 bit olan iso dosyasını indirin hatanız düzelecektirValla x86/64 bit yazıyor isoda.
Evet... Mallığımdan affedin.bu x64 demek bide x86_64 yazıyor![]()
estağfurullah ne mallığı bi anlık dalgınlık diyelimEvet... Mallığımdan affedin.
yo yo öyle demeyin olur öyle şeylerEvet... Mallığımdan affedin.
İşlemciniz i686 fakat bu işletim sistemi için x64 işlemci gerekir diyor.Ekli dosyayı görüntüle 150345