Virtual PC 2007 SP1 Çıktı

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Microsoft, Windows Vista SP1 ve Windows XP SP3 ile uyumlu olacak şekilde güncellediği ücretsiz sanal sistem yazılımının en son sürümünü yayınladı.

Ücretsiz sanal bilgisayar oluşturma yazılımı, Microsoft'un işletim sistemlerinin son sürümleriyle uyumlu çalışacak şekilde hazırlanarak Virtual PC 2007 SP1 olarak yayınlandı. Artık Windows Vista SP1 ve Windows XP SP3 işletim sistemlerine sahip makinelerde hem Virtual PC 2007'yi sorunsuz çalıştırabilecek, hem de yazılım ile bu işletim sistemlerini sanal olarak kullanabileceksiniz.

Virtual PC 2007 SP1'i İndirin

Resmi olarak Windows XP Home Edition, Vista Home Premium ve Vista Home Basic desteği bulunmayan Virtual PC 2007 SP1, bu işletim sistemlerinde de çoğunlukla sorunsuz çalışıyor. Yalnızca yazılımı yüklerken desteklenmeyen bir işletim sistemi kullandığınıza dair bir uyarı mesajı alıyorsunuz. 32 bit ve 64 bit seçeneği bulunan Virtual PC 2007 SP1'i indirmek için tıklayın.

Yazan: Erhan Kahraman
Bilgi İçin: Microsoft
SDN - http://shiftdelete.net

Erthon

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Hımm Birde şu işlemciyi çok kasmasa güzel olacak ;)

GurenGursel

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Virtual PC iyi güzel de :) İkinci bir sanal makine olarak Windows kurmam herhalde:)

recepyuksel

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben Kullanıyorum. Oldukçada Memnunum.
Tek eksigi usb destegi. Birde o olursa tam süper olacak.

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
recepyuksel dedi ki:

Virtual box'ı tercih edebilirsin Usb Desteği de Mevcut

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6
PcMaSTeR dedi ki:
recepyuksel dedi ki:

Virtual box'ı tercih edebilirsin Usb Desteği de Mevcut
En iyisi VMware.Hem player sürümü tamamen ücretsiz.Ve o kadar çok kolaylığı var.Örnek olarak ; kendi masaüstünüzden bi dosyayı sanal işletim sistemi masaüstüne sürekle bırak ile kopyalama yapabiliyorsun.