VindictusEU Evie Staff Dark Knight Transformation

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Merhaba arkadaşlar, kapalı betasından buyana Vindictus Avrupa sunucularında oynuyorum. Oyuna son patch ile transformation özelliği eklendi. Video bana aittir. 720P çözünürlükte izlemenizi tavsiye ederim.

[video=youtube;lXAgwnys5oY]http://www.youtube.com/watch?v=lXAgwnys5oY[/video]

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Yinede bu Evie'nin acayip kullanımı olduğu anlamını değiştirmez. Fakat görüntü fena. Sırf görüntü için Evie açar adam.

Ama Lann'ı değişmem. :P

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Yinede bu Evie'nin acayip kullanımı olduğu anlamını değiştirmez. Fakat görüntü fena. Sırf görüntü için Evie açar adam.

Ama Lann'ı değişmem. :P

49 lvl lann karakterimde var onun yeri ayrı oynaması en keyif verici karakter olduğunda hemfikirim. Hele fiyona'ya karşı vs atması acayip zevkli oluyor.

Bir tane daha video paylaşayım bunu yeni çektim. Grafik ayarları yüksek şekilde. Biraz fps düşüşü olmuş videoda.

[video=youtube;WvSXkiUNPE4]http://www.youtube.com/watch?v=WvSXkiUNPE4[/video]

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Video güzelmiş. :)

Vindictus'ta Ping soruunu olmasa koşa koşa oynarım. Fiona hariç her karekter oynanır bu oyunda. Scy Evie ve Twin Lann'ı herkes tatmalı.

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Video güzelmiş. :)

Vindictus'ta Ping soruunu olmasa koşa koşa oynarım. Fiona hariç her karekter oynanır bu oyunda. Scy Evie ve Twin Lann'ı herkes tatmalı.

Ben host olduğumda kimsede bir sorun olmuyor 5-6 kişi çok rahat oynuyoruz. Ama bazen biraz lag oluyor grafiği düşüğe çekiyorum anında lag diye bir şey kalmıyor.

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Ben host olduğumda kimsede bir sorun olmuyor 5-6 kişi çok rahat oynuyoruz. Ama bazen biraz lag oluyor grafiği düşüğe çekiyorum anında lag diye bir şey kalmıyor.

Sanırım Vindictus'u sadece bilgisayarımı iyileştirdiğimde oynayacağım. :)