Vikipedi İle Günün Resmi ...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Be5tE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5

Charles Darwin'in Hayvan ve İnsanlarda Duyguların İfadesi eserinden Şekil 21. Şeklin açıklamasında "Dehşet ve ıstırap. Dr. Duchenne'in bir fotoğrafından kopyalanmıştır" yazmaktadır.

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Oldum olası sewmişimdir şu uzay yıldız vb.. resimleri buda güzelmiş

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Mustafa_Kemal_Atat%C3%BCrk.jpg

Bagcivan

Doçent
Reaksiyon puanı
5
allah rahmet eylesin ama fotograf çok güzel,panoramik.

sleepless006

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar buradaki ortanca resmini gördükten sonra kendi kendime düşündüm neden bizim bahçede de böyle güzel bir görüntü olmasın diye hemen ilk iş çiçekçilere sordum ortanca tohumu var mı diye yok dediler hatta bir tanesi o kadar kesin konuştu bulamazsın diye büyük marketlere de baktım ve hala bakıyorum şimdilik yok

elinizde varsa pm atarsanız sevinirim yani siz pm atın ben adresi veririm :D

ayrıca elizabeth portresiyle ilgili avrupalı kadınların bu giyisilerden dolayı anatomileri bozulmuş çünkü bu giysilerden önce korse giyiyorlar korseleride zenginler çeşitli balıkların kemiklerinden yaptırıyormuş diğerleri demirden bu korseler kız çocuklarında 10-11 yaşlarından itibaren kullanılıyor çünkü vücut bu yaşlarda şekillenmeye başlıyor incecik belleri olsun diye ne acı çekiyorlar artık siz düşünün daha sonra 18-19. yylarda bundan vazgeçiliyor zararlı olduğu kanaatiyle (giysiler üzerine bir belgeselde izlemiştim paylaşayım dedim)