Videonun Kodeclerine Filan Dokunmadan Formatını Değiştirmek İstiyorum??

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
selam arkadaşlar başlık herşeyi anlatıyor zaten:D ama ben açıklama yapayım :D Bir videonun videonun codeclerine, fps&bitrate değerlerine, video boyutuna filan dokunmadan sadece formatını değiştirmek istiyorum daha da açmak gerekirse, elimde avi formatlı divx codecli bir video var diyelim; ben bunun kodeğine filan dokunmadan kısa bir sürede, direk mp4 çevireceğim...işte bunu yapan bir program biliyormusunuz,ben aradım taradım çıkartamadım:D

Frespo

Doçent
Reaksiyon puanı
0
F2'ye basarak ismini değiştir videonun en sonuna da .mp4 yaz olur ama tam olarak ne yapacağını söylersen belki daha fazla yardımcı olabilirim..

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
F2'ye basarak ismini değiştir videonun en sonuna da .mp4 yaz olur ama tam olarak ne yapacağını söylersen belki daha fazla yardımcı olabilirim..

hocam internetten x264 codecli filmler indiriyorum...bu codecli filmler mp4 ve mkv formatında tercih ediliyor ama genelde mp4 olarak veriliyor. :) ben ise mkv formatında tercih ediyorum çünkü çift ses eklemede ve alt yazı eklemede en stabil çalışan mkv formatıdır..:) onun için soruyorum sadece formatını değiştirebileceğim program var mı ?? diye:)

Frespo

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Benim tek bildiğim avi formatlı gomla açabileceğim altyazıyı da ekleyebileceğim 700mblık filmlerdir.. onun dışında format arası çevrim yapabileceğin en baba program da Format Factory programıdır vesselam..