• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Videoları İzlerken Kaydedin

tercan46

Asistan
Bir videoyu sonuna kadar izlediğinde aynı zamanda bilgisayarınıza kaydedildiğini biliyor muydunuz?

Youtube, Metacafe, facebook ve benzeri video paylaşım siteleri ve sosyal ağlar oldukça popüler. Bir çok kişi izlediği orjinal videoları kaydetmek veya cep telefonlarına kopyalamak istiyor. Ancak web siteleri indirme hizmeti vermiyor, çünkü kullanıcı videoyu tekrar izlemek istediğinde siteye tekrar gelsin istiyor. Çogu kişi bunu bilmesede videoları kaydetmek mümkün. (Buradan alıntı)

images

Bir videoyu sonuna kadar izlediginizde zaten sabit diske (tarayici yazilimin önbellegine “cache” geçici dosya olarak) kaydedilmis olur. Video Cache View adli araç bu dosyalari bulmanizi ve kopyalamanizi sağlıyor. (Video Cache View yazılımını indirmek için tıklayın)

Videoları bu araç yardımı ile bilgisayara kaytettikden sonra “video portali FLV video formatini kullandığı için” bu dosyalari oynatabilmek için FLV Player gibi bir yazilima ihtiyaciniz var. FLV Player’ı buradan indirebilirsiniz.

Kolay gelsin…

Mod.Not: Resmi site bağlantılarını paylaşalım arkadaşlar.
Linkler değiştirilmiştir.

Abi İnternetdownloadmanager kullanın.:D Ne böyle değişik değişik programlar ya :D

Ben zaten hep öyle yapıyorum. Video Cache View kullnarak çek gitsin önbellekten. Ama sınırsız netim olsa uğraşmam bile. Kurarım IMD' yi alayını indiririm :)

Eyvallah hocam böyle bir durumdan haberdardık ama program kullanmıyorduk bu da güzel saol :)

+ IDM bence de süper bi program.. :D

IDM yi herkes seviyomu ya ben kaldırdım işe yaramıyo diye :D
internet sınırsız ama

real player indir kes format değiştir hepsini yapıyor maşallah :D
Allah nazardan saklasın real i:D

real player dowloand kullanıyorumm..... ama arada atlıyor... bazı bölümleri... onun için indermeden önce play-stop yapıp ondan sonra önbelleğe alınmasını bekle sonra indir....

Bu işlem İdmdede vardı galiba ama teşekkürler.

Programı paylaşan arkadaş herhalde pişman olmuştur paylaştığına:)

Bence de :)
Zaten cacheden çekiyoruz bu sadece işi kolaylaştırıyor bence güzel kullanmasamda.

Ben Orbit ile Flash Got kullanıyorum. Bazı inatçı web siteleri için ise Getit diye bir Firefox eklentisi kullanıyorum.
Yine de bunlarla başaramazsam Capture Wizard kullanıyorum. Oynayan filmi dosyasını sayfa içinden değil sayfanın ekranından çekiyorum.
Takılıp da çekemediğim film dosyası pek olmadı şimdilik. :)