Merhaba dizüstü bilgisayarımda garip bir problem var ama çözemedim. Flash player, gom player, tivibu gibi programlarda birşeyler izlerken ve oyun oynarken klavye fareye dokunmadığımda(oyunlarda gamepad kullanıyorum) 1,5-2 dk sonra görüntülerde donma oluyor fareye dokununca yada klavyeden bir tuşa dokununca hemen normale dönüyor. Güç ayarlarında windows cpu ve gpu frekansını değiştirmesin diye maksimum güç için yeni bir profil oluşturdum ama durumu değiştiremedim, sanırım windows updatelerden sonra böyle oldu. Son yüklenen güncellemeleride kaldırdım ama fayda etmedi. (Ekran koruyucu kapalı, hdd bekleme konumuna geçirme kapalı, ekran karartma kapalı, masaüstü resmi slayt yapma kapalı)
Bende bu durumu yaptığım değişiklikler fayda etmediği için en basit şekilde çözmek istiyorum. Auto hotkey programında klavyeden 1dk aralıklarla alt yada ctrl tuşuna basması için scripti hazırlamam gerekiyor ama yapamadım
bu konuda yardımcı olabilecek var mı acaba yada hiç bu programla uğraşmadan sorunu çözebilir miyim?
Not:Çift işletim sistemi kullanıyorum her iki işletim sistemide win 7, güncel olmayan işletim sisteminde bu sorunu yaşamıyorum. Bilgisayar i7 işlemcili ssd+hdd takılı yukarıda belirttiğim durumu hd4000 ve gtx660 ekran kartlarının her ikisindede yapıyor.
Bende bu durumu yaptığım değişiklikler fayda etmediği için en basit şekilde çözmek istiyorum. Auto hotkey programında klavyeden 1dk aralıklarla alt yada ctrl tuşuna basması için scripti hazırlamam gerekiyor ama yapamadım

Not:Çift işletim sistemi kullanıyorum her iki işletim sistemide win 7, güncel olmayan işletim sisteminde bu sorunu yaşamıyorum. Bilgisayar i7 işlemcili ssd+hdd takılı yukarıda belirttiğim durumu hd4000 ve gtx660 ekran kartlarının her ikisindede yapıyor.