Videoda para kazanma aktif olmasına rağmen reklam görünmüyor

ibrahim92gs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Neden olabilir böyle bi hata arkadaşlar daha önce karşılaşan oldumu dün gece yüklediğim 4 video da ilk reklamlar göründü az önce baktım reklamlar gitmiş para kazanma işareti olarak dolar beyaz görünüyo hala reklam var diyo ama video içinde yok deneme olsun diye 2 video yükledim göründü reklamlar ama bi süre geçince kayboluyo para kazanmayı kapatıp açtım olmadı etiketleri sildim olmadı.

YtKulubu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Video para kazanmaya uygun değilse, dolar işareti gri olarak gözükür. O tür videoları kanalında tutma anında sil. soru işareti çıkan videoların önce reklam görüntülemeyi kapat, başlık,açıklama ve etiketlerini silip tekra reklam görüntülemeyi açarsan soru işareti kalkar.

Aytekinet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Video para kazanmaya uygun değilse, dolar işareti gri olarak gözükür. O tür videoları kanalında tutma anında sil. soru işareti çıkan videoların önce reklam görüntülemeyi kapat, başlık,açıklama ve etiketlerini silip tekra reklam görüntülemeyi açarsan soru işareti kalkar.

inceleniyor yazısı kalkmıyor yaptım aynılarını.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar allahinizin adina bi yardimci olun ben simdi videolari yukluyorum hepsinde para kazanmayida isaretliyorum ama tamamlandiktan sonra hepsinde ticari kulanim haklari felan filan diyor kendi bandicamla cektiklerimi atiyorum yine ayni ne yapmam gerekiyor allah askina arkadaslar bende size herhangi bi konuda yardimci olurum