Video Kırpma Programı Lazım

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
Kırpmadan kastım kenarlardaki siyah boşlukları almak yani croplamak, yoksa X. dk ile Y. dakikakar arasını kesmek değil o kolay iş. Ve kesinlikle total video converter önermeyin denedim hiçbi işe yaramadığını gibi neti kesiyo.

sinangj

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yanlis hatirlamiyorsam canopus diye bir program vardi. isine yarayabilir diye dusunuyorum

edit:programin ismi canopus edius

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Direk afterefect kur herşeyi yaparsın yazı eklersin animasyon eklersin :D ama sadece kırpma diyosan o konuda pek fikrim yok. bir kaç kullandıgım program vardı ama kırpma (crop) işlemi özelliği yapıyormu unuttum yanlış bilgi vermek istemem.

istanb_lue

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kırpmadan kastım kenarlardaki siyah boşlukları almak yani croplamak, yoksa X. dk ile Y. dakikakar arasını kesmek değil o kolay iş. Ve kesinlikle total video converter önermeyin denedim hiçbi işe yaramadığını gibi neti kesiyo.

Aynı programdan banada lazım bulabildiniz mi..?
Yani videonun ortasından biryerden kare içine aldıgım bölgedeki videoyu diğer yerden ayırmak istiyorum

istanb_lue

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sony Vegas Pro kurdum istediğim şeyi yapabildim. Mesela instagramda kendi çekmediğim özel bir videoyu ben çekmişim gibi ekrana sığdırıp yükleyebiliyorum.

murat25

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Ben Corel V ideostudio X6 PRO kullanıyorum.video konusunda ne yapmak istersen herşey var.6 senedir video studio dan vazgeçmedim.halen de kullanıyorum.kullanmak isteyene tavsiye ederim.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
android için varmı vıdeo kesme programı malum ınstagram için lazım :)