Video kayıt programı

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
arkadaşlar ınternetdekı vıdeo göruntulerını bılgısayarıma kaydetmek istıyorum.bunun ıçın daha önce camstuıdo kullanıyordum.fakat göruntu kalıtesı çok kötü.camtasıa studo denedım o da bana çok karışık geldı.bıldığınız güzel kayıt yapan kulanımı kolay program varmı?türkçe full olsa daha güzel olur:)

administrator

Asistan
Reaksiyon puanı
47
anladığım kadar ile internetten izlediğin video'yu bilgisayarına indirmek istiyorsun. bunun için en mükemmel program "INTERNET DOWNLOAD MANAGER"http://www.internetdownloadmanager.com burdan indir. bakma sen sitenin ingilizce olduğuna program full türkçe. programı yalnız 30 gün kullanıyorsun sonra kayıt olmanı istiyor. sana şimdi crack yapacağın sitenin adresini verirdim ama yasak:yes: bu programın indirme hızını da on katına çıkardığı söyleniyor

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
internetten video indirmede en sağlıklı program firefox için ant video downloader eklentisi uzun zamandır çok verim alarak kullanıyorum. tavsiye ederim

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
anladığım kadar ile internetten izlediğin video'yu bilgisayarına indirmek istiyorsun. bunun için en mükemmel program "INTERNET DOWNLOAD MANAGER"http://www.internetdownloadmanager.com burdan indir. bakma sen sitenin ingilizce olduğuna program full türkçe. programı yalnız 30 gün kullanıyorsun sonra kayıt olmanı istiyor. sana şimdi crack yapacağın sitenin adresini verirdim ama yasak:yes: bu programın indirme hızını da on katına çıkardığı söyleniyor

internetten video indirmede en sağlıklı program firefox için ant video downloader eklentisi uzun zamandır çok verim alarak kullanıyorum. tavsiye ederim
ya arkadaşlar anlatamadım galıba.capture gıbı program lazım.örnek verdım ya.camstudıo gıbı kayıt yapan program

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
anladım ben dikkat etmedim kusura bakmayın o halde lotus diye bir yazılım vardı ama hala varmı bilemiyorum eskiden CD-Magazine isimli bir dergi vardı cd ile dergi anam ne günlerdi :D o dergideki anlatımlar bu lotus yazılımı ile yapılıyordu bir araştırırsanız işinize yarayabilir.
ya arkadaşlar anlatamadım galıba.capture gıbı program lazım.örnek verdım ya.camstudıo gıbı kayıt yapan program