Video kartı güncellenmiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vper
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yeni format attım win7 ultimte x64 u yukledm hersey tmm ama sadece ekran kartını güncellemıyor sis mirage 3 graphics aygtı yöneticsinden güncelleme yap diyorum ama bu aygıt için seçilen sürücü windows'un bu sürümünü desteklemiyor diyor nerdeyse internetteki butun sis mirage 3 win7 driverlarnı indirdim hata veriyor onlarda bunu yapmassamda aero özelliğini su anki normal driver kaldır mıyor ne yapmalıyım lutfen yardım edin....

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Güncelleme çok önemli değil. Sen sürücü doğru yüklenmiş mi onu de bana.

vper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ondan emin degilm sürücü doğrun yuklenmemiş olablr ama şuan yuklu olan surucu yani aygıt yöneticisinde standart VGA grafik bağdaştırıcısı yazıyor

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
hocam sen şu aygıt yöneticisinin açık bir caps ını göndersene bir bakalım.

vper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nasıl resm yuklenıyor buraya hazır capsi resmni koymak istedm aama nasıl oldugunu bulamadım

Ads%C4%B1z.png

vper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
avatara koyabldim form sitesi resim yuklmeme izin vermıyor yetkiniz bulunmuyor diyor avatrda gözukuyor caps

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
[MENTION=273166]vper[/MENTION] resim çok küçük olduğu için hiç birşey anlaşılmıyor. :)

vper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bilyorum ama yukleyemedm nasıl yuklenecgni anlatr msn :D

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
@vper Allah iyiliğini versin. :D

O avatardan kim görüp anlayacak resmi :lol:

Sen en iyisi ekran kartının tam adını yazki. Hatta bilgisayarın laptop sa onunda tam marka adını yaz ki. Sürücüsü için birde biz bakalım.

Yetkisiz eleman seni :D :D

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Çektiğin resmi şu sitenin üstüne sürükle sana forum kodu vercek
şeklinde onu mesaja yapıştır ve cevapla.
http://imgur.com/

Tamam resmi faceden koymuşsun ama her resimde faceni kullanmana gerek yok :D

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
[MENTION=273166]vper[/MENTION]

Yiğitcan kardeş :D. Sen ekran kartının sürücüsünü yüklememişsinki, önce bir ekran kartının sürücüsünü yükle.

bunun için öncelikle windows update i çalıştır. Güncellemeleri kontrol et. Orada ekran kartının sürücüsü çıkmalı. onu seç yükle. Eğer güncelleme ile ekran kartı sürücün bulunamazsa Sen en iyisi ekran kartının tam adını yazki. Hatta bilgisayarın laptop sa onunda tam marka adını yaz ki. Sürücüsü için birde biz bakalım.

Birde lütfen acele et daa. Dizi izleyeceğim seni bekliyorum bak. :D

vper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:D laptop bilgisayar casper nirvana yuklu olan win 7 ultimate x64 ekran kartı tumleşik onbord oldugu içinadını blmıyorum :)sürücü de internette ne kdr sis mirage 3 varsa hepisin indirdim hepsi hata verdi ve çok teşekkur ederm :D ugrastıgınız için

windows update de yaptım 77 tane gncellemeden sadece 1 tane yuklendi ötekleri yuklenmedi hata verdi

CYy3K.png
[/IMG]

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Bak o zaman [MENTION=273166]vper[/MENTION]
yapacaklarını adım adım yazıyorum. Adımları atlama. Bir kerede yap beni yorma :D

1) Windows update çalıştıracaksın. Sonra güncelle listesinden ekran kartına ait olan güncellemeyi bulacak ve onu Win update kullanarak yüklemeye çalışacaksın.

2) Diyelimki başarısız oldun ve güncelleme işlemi gerçekleşmedi. O zaman güncelleme listesinden Ekran kartı güncellemeni seçecek, detaylardan ekran kartı güncellemenin tam adını bir yere yazacak yada kopyalayacaksın.

3) internet tarayıcını çalıştıracak. (İE'yi kullan diğerleri ile uyumsuz) ve http://catalog.update.microsoft.com adresine gideceksin. Bu site Microsoftun güncellemeleri elle indirebileceğin resmi sitesi.
Siteye ilk girdiğinde senden bir eklenti kurmanı ister. Çekinme kur. Sonra arama kısmını kullanarak az önce yazdıüğımız yada kopyaladığımız güncellemenin tam adını burada ara.

4) Eğer işlemleri doğru yaptıysan arama sonucun karşına gelir. Burada sürücü güncellemeni bilgisayarına indir. Yalnız dikkat senin sistemin 64bit olduğu için sende 64 bit olanı seçip indireceksin. Listede 32 bitte 64 bitte çıkar karşına yalnış olanı indirme.

5) kurulumu yaparsan senden bilgisayarı yeniden başlatmanı ister yeniden başlat ve aygıt yöneticisinden aygıt sürücülerini kontrol et. Soru işaretli donanım kalmasın. Hepsi (+) kapalı olsun.

Hepsi bu. Ben gider dizi seyrederim. Dahada yardımımı istersen ancak gece yarısı yada yarın yardım edebilirim. Hadi sana kolay gele :D

vper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
abi dedkleri yptım çok saol yardım ettgn için senide yoruyorum k.b o ekran kartı guncellemesi yok updatede sorun o:)

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Arkadaş o zaman aygıt yöneticisini aç. O soru işareti olan donaımın üzerine gel. Sağ tıkla özellikler de. Açılan pencerede ayrıntılar kısmına gel. ayrıntılardan donanım kimliklerini seç orada "PCI\VEN_1002&DEV_7149&SUBSYS_009F1025&REV_00" benzeri metinler çıkar. ilk olanı kopyala. (donım kimlikleri olacak bak önemli)

İşte bu metni(seninkini, benim örneği değil :) ) google da ara. Çıkan sonuçlara şöyle bir bak hangi donaımdan bahsediyor. Atıyorum "ATI mobility radeon x1300" diye bir marka çıktı. İşte senin ekran kartının modeli bu demektir. Ona göre Win7 64 bit sürücüyü indir. kur. :)

------------------------------------------------------

@vper ordamısın?

bak senin ekran kartı sürücünü buldum. İndir kur. olduğu zamanda benim için dua et :D

Adres : ftp://cftp.clevo.com.tw/M7xxS/VGA/VGA_W7.zip Tıkla indir kur.

Buda senin pc için tüm sürücülerin olduğu site : http://www.clevo.com.tw/en/e-services/download/ftpOut.asp?Lmodel=M7xxS&ltype=9&submit=+GO+ Daha başka sürücü ihtiyacın olursa indirir kurarsın.

Bak dahada yapamazsan git köprüden atla. Gözümede gözükme :D

Şaka yapıyorum bak sonra bana kızma haa :D

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
abi dedkleri yptım çok saol yardım ettgn için senide yoruyorum k.b o ekran kartı guncellemesi yok updatede sorun o:)

Yaşıyor musun? Sesin çıkmadığına göre sorunu çözdüğünü kabul ediyor bu konu ile alakamı kesiyorum. Kendine iyi bak.

Mission Completed :D

vper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet yaptım abi çok teşekkurler kafayı yemekten kurtuldum allah razı olsun :)

abi valla gerçekten çok saol :) sn bu işin uzmanısın ugraştıgın için çok tşkkurler her şey tam oldu aero pek özell,ğ,de yuklendi :) eline sağlık

S

SDN Okuru

SDN Okuru
abi ben tam bulamadım biraz daha net anlatırmısın içi baya karışıkta:DDDD