Soru Video Fikri Olan Buraya!

Sefa Akbudak

Doçent
Yönetici
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
243
Merhabalar. SDN olarak yeni video fikirleri bekliyoruz. Ben bu fikrin tutacağını düşünüyorum diyorsanız belirtmeyi unutmayın, bizler de videoda fikrin size ait olduğunu belirtelim. Herkese iyi forumlar.

Son düzenleyen moderatör:

Little Cat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,505
Merhaba Sefa Bey, yeni çıkmış oyunların incelemesi olabilir. İnsanlar yeni çıkmış oyunu merak eder, incelemesini de izlemek ister. Şahsen izlemek isterim.

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,752
Oyun konusunda SDN'yi çok eksik buluyorum. "Düşük Sistemli Oyun Önerileri" adı altında bir video ile girişilebilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hatta bu video içerisinde önerilecek oyunlar, foruma sorularak karşılıklı bir etkileşim sağlanırsa ve öneriyi yapan kişinin yorumuna da videoda yer verilirse, ortaya gayet etkili bir sistem çıkar. Videonun üzerine bir de forumun küçük bir tanıtımı eklenir ve sonraki öneri konusunun linki video açıklamasına bırakılırsa, karşılıklı bir büyüme sağlanabilir.

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,379
Bütçelere göre bilgisayar toplama...

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
934
Yeni çıkmış TV ve Sinema Sistemi Videosu olabilir

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,693
SDN kanalında Steam indirim dönemleriyle ilgili en son video 6 sene önce çekilmiş gördüğüm kadarıyla. Hazır önümüzde yaz indirimleri varken oyun öneri videosu çekilebilir.

Onun dışında sponsorsuz, objektif bir şekilde bilgisayar ekipmanları inceleme videoları çekilebilir.

Piyasadaki yeni donanım-ekipman haberleri yayınlanabilir. Mesela daha yeni Reddit'te Logitech'in yeni çıkaracağı bazı mouse'ların muhabbetlerini gördüm. Bunun gibi gelişmeler takip edilerek "ekipman gündemi" tarzında bir içerik serisi oluşturulabilir.

eddardstark

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Game Of Thrones'un oyunu hakkında bir ön video çekebilirsiniz