Video edit programi yardim eder misiniz??

olcayto526

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar aylardır bu programı arıyorum ve hala bulamadım bütün forumlarda konu açtım bi cevap çıkmadı bide burda şansımı denemek istiyorum..

Şimdi aşagıda linkini verdiğim videonun başında yazınIN altındaN yıldızlar geçiyor bu efekti nasıl verebilirim.AMA ASIL ÖGRENMEK İSTEDİGİM İSE YİNE LİNKTEKİ VİDEONUN 23. SANİYESİNDE EKRANIN ALTINDAN BEYAZ SİS GİBİ ,BULUT GİBİ BİŞEYLER ÇIKIYOR BUNU NASIL YAPABİLİRİM.HANGİ PROGRAM GEREKLİ..LÜTFEN YARDIMICI OLUN..İYİY PAZARLAR .

[video=youtube;rr9FAeJDGYo]http://www.youtube.com/watch?v=rr9FAeJDGYo[/video]

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Genelde Sony Vegas programını kullandıklarını biliyorum. Birde birşey "effect" diye bir program vardı.
Yaygın olarak kullanılan Sony Vegas'tır.

olcayto526

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle cavabın için çok teşekkürler bende sony vegas 9 versiyonu var.ama ben tekrar kurmak için silmiştim artık kurulmuyor..Olmuyor..

Eger Sony vegas ile yapıldıgından kesin eminseniz bu sorunu halletmeye çalışcam

olcayto526

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Off ya sony vegas indirdim kurdum..o sorunuda hallettim ama böyle bir özellik yok bunlarda lütfen yardimci olun..aglamak üzereyim delircem off

olcayto526

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim proshow var bende ama böyle özellikler yok..Bunu bulabilmek için 7-8 tane program indirdim hiç birinde bulamadım.Alah için yardımcı olun lütfen..İndiripte İçinde bu özellikleri bulamadıgım programlar şunlar:

1-Proshow Gold
2-After Effecst
3-Adobe Premiere
4-Ulead Video Studio
5-Aegisub Alt Yazı Programı
....Ve daha fazlası küçük programları saymıyorum bile..LÜTFEN bilen varsa söyleyin.

olcayto526

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşler dostlar yardim edin lütfen mutlaka birileri biliordur bu programi bunlar gökten indirmedi bu programi netten indirdi :)

olcayto526

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim çok çok teşekkür ederim şuan o programi indiriyorum..2 gün kaldi yaziyo :) 1 gb miş program..

murat25

Asistan
Reaksiyon puanı
4
program1.3 gb yer kaplıyor.önceki versiyonda ayrı olarak yüklenen bir paket yeni versiyonda entegreli.power idrectorun fiyatı diğer firmaların ürününe göre cazip.

olcayto526

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
program1.3 gb yer kaplıyor.önceki versiyonda ayrı olarak yüklenen bir paket yeni versiyonda entegreli.power idrectorun fiyatı diğer firmaların ürününe göre cazip.

Kardeşim çok teşekkür ederim indirdim kurdum programı 11 versiyonunu kurdum ama şu linkini verdigim videonun 23. saniyesinde ekranın altından sis gibi bişey çıkıyo..Onu programda bulamadım..Bitane efektlerin oldugu site var orayada baktım
işin işinden çıkamadım..Çünkü o sitede 37.000 tane efekt var ben 300 e kadar bakabildim..Neyse özelden mesaj atarmısın???Buraya yazmassan sevinirim özelden at kardeşim..İyi forumlar

murat25

Asistan
Reaksiyon puanı
4
sis dahil bütün effektleri directorzone sitesinden indireceksin.ilk kurulumda program da yer almıyor.ama cyberlink firması toplu effekt paketi yayınlayacak.ben de bu paketin yayıınlanmasını bekliyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş bende de dp animation maker var ben sis yapabiliyorum rica ederim :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Camtasia Studio çok iyi bir program hem video çekebilir hemde editleyebilirsin intro hazırlayabilirsin güzel program bence denemelisin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya bu Sony Vegas Pro en iyisi diyen arkadaslara bir sorum olacak: Adobe Premiere gibi bir program ile Sony Vegas`i karsilastirdiniz da mi bu fikre vardiniz yoksa adresiniz iskembe-i kübra mi?