Video Converter Tavsiyesi...

ShaLaLa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar biliyorum o kadar fazla video converter başlığı varken yenisini açıyorum. Affınıza sığınıyorum :wink:

Total Video Converter
Format Factory
Xilisoft Video Converter Ultimate
Hamster Free Video Converter
...

gibi onlarca converter programı kullandım.
Hızlı çeviri anlamında Format Factory'den iyisi yok. Ama kurgu programlarında sorun veriyor.
Total Video, hem yavaş hem de çok fazla kilitleniyor.

Kalite ve işlev anlamında ise Xilisoft bir numara dersem yanlış birşey söylemiş olmam herhalde.

Yalnız şöyle bir durum var, Xilisoft ücretli ve bir süre sonra süresi biliyor. 'Yasal olmayan' yöntemleri denedim diyecem ama yasak olduğu için söylemiyorum.

Xilisoft gibi kaliteli ve video üzerinde yazı yazma ve video üzerindeki yazı, banner vs.'yi croplama görevini üstlenecek, güvenebileceğim bir video converter yazılım programı arıyorum.

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Dogru söylüyosun format factory en iyi ücretsiz denilebilir ama edius'ta kurguladıgım dosyalari cevirmiyo meret, şöyle bi nette arastirdim biçok converter indirdim denedim xilisoft gayet iyi ama ben 4 media video converter ultimate 6'da karar kıldım zaten arayüzü falan hemen hemen ayni artık hangisi hangisinin cakmasi bilmiyorum galiba 4media cakma olan :) ama arayüzü daha bi hosuma gitti lafin kısası.

mortality

Doçent
Reaksiyon puanı
9
hocam 4Media Video Converter üstüne tanımam..

ShaLaLa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dogru söylüyosun format factory en iyi ücretsiz denilebilir ama edius'ta kurguladıgım dosyalari cevirmiyo meret, şöyle bi nette arastirdim biçok converter indirdim denedim xilisoft gayet iyi ama ben 4 media video converter ultimate 6'da karar kıldım zaten arayüzü falan hemen hemen ayni artık hangisi hangisinin cakmasi bilmiyorum galiba 4media cakma olan :) ama arayüzü daha bi hosuma gitti lafin kısası.

hocam 4Media Video Converter üstüne tanımam..

çok saolun. teşekkür ettim. deniyorum

ShaLaLa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar format factory hızlı ve güzel evet.. ama bir montaj programıyla video üzerinde düzenleme yaptığınızda hata veriyor. hızlı çevirmenin dezavantajı belki de..
Total Video converter'ın popülerliği 5 sene önceydi. 5 para etmez şuan..
hamster var.. türkçe, çok hızlı ve basit arayüzü var ama format factory gibi sorun veriyor montaj programlarında.

Ücretsiz sürümünü bulduktan sonra Xilisoft Video Converter'ın yanına hiç birisi yaklaşamaz : )
video kesmeye, croplamaya, altyazı yazmaya, banner'a olanak sağlıyor. hızlı da sayılır ve hiç bir sorun vermiyor. Ama ücretsiz sürümünde.... Deneme sürümünde ise birkaç özelliği kullanıcıya sunuyor ve 3 dakika üzerinde videoları convert etmiyor! (ya da şöyle diyeyim.. Xilisoft'u deneme sürümünde kullanırken, 10 dakikalık bir görüntüsün ilk 3 dakikasını convert ediyor.)

Bunun dışında arkadaşlar 4Media'yı önermiş, onu deniycem.

---------- Post added at 15:23 ---------- Previous post was at 15:05 ----------

4Media'yı şimdi denedim. hayatımda bu kadar çakma bi program görmemiştim :D
Renault Broadway ile Renault Spring arasındaki fark kadar bile fark yok :D

Ama şöyle bişey var anladığım kadarıyla 4Media sadece HD convert yapıyor. Yani video'm 720x576 diyelim, orijinal boyutta çıktı alamıyorum. Direk kenarlara siyah atıp aklı sıra HD video yapıyor :D

Xilisoft'un çevresinden bile geçemez.. + crop, altyazı, vs.. özelliklerini göremedim..
Xilisoft'u yasal olmayan yollardan arıyacam artık napalım.. (ki onu da denedim.. yenisi gerekiyos :S )

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
4media istenilen boyutta cıktı verir video ayarlarini karistirmak yeterli. özellikleri de ayni diye biliyorum xilisoftla ama tabi tercih meselesi xilisoft daha iyi olabilir ama 4media işimi görüyo benim. iyi forumlar

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
bicok converterin arayüzleri birbirinin aynısıymıs ögrenmis olduk. AVS Video Converter'i bi deneyelim tesekkürler.

ShaLaLa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler arkadaşlar

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
@evowinds tesekkürler avs cok saglam programmıs.

ShaLaLa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
avs'yi de denedim. güzel program. wmv'ye çevirisi yavaştı. ama aimersof'u kesinlikle öneriyorum.
ilk defa ismini duydum.. çok başarılı

ShaLaLa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aşağıdaki sitede bir karşılaştırma yapmışlar ama bu programlar paralı. Belki demo sürümlerini denersiniz diye paylaşıyorum:
http://video-converter-software-review.toptenreviews.com/
hocam tekrar teşekkürler.
bu listeden 2-3 tane converter denedim.
ama bana göre en iyisi aimersoft video converter ultimate.

Xilisoft en iyisi diyodum ama ondan daha iyi yönleri var. hem ondan daha hızlı açılıyor hem de onun çevirmediği birkaç flv'yi de çevirebiliyor.
favori programım oldu :mrgreen: