ShaLaLa
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar biliyorum o kadar fazla video converter başlığı varken yenisini açıyorum. Affınıza sığınıyorum 
Total Video Converter
Format Factory
Xilisoft Video Converter Ultimate
Hamster Free Video Converter
...
gibi onlarca converter programı kullandım.
Hızlı çeviri anlamında Format Factory'den iyisi yok. Ama kurgu programlarında sorun veriyor.
Total Video, hem yavaş hem de çok fazla kilitleniyor.
Kalite ve işlev anlamında ise Xilisoft bir numara dersem yanlış birşey söylemiş olmam herhalde.
Yalnız şöyle bir durum var, Xilisoft ücretli ve bir süre sonra süresi biliyor. 'Yasal olmayan' yöntemleri denedim diyecem ama yasak olduğu için söylemiyorum.
Xilisoft gibi kaliteli ve video üzerinde yazı yazma ve video üzerindeki yazı, banner vs.'yi croplama görevini üstlenecek, güvenebileceğim bir video converter yazılım programı arıyorum.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Total Video Converter
Format Factory
Xilisoft Video Converter Ultimate
Hamster Free Video Converter
...
gibi onlarca converter programı kullandım.
Hızlı çeviri anlamında Format Factory'den iyisi yok. Ama kurgu programlarında sorun veriyor.
Total Video, hem yavaş hem de çok fazla kilitleniyor.
Kalite ve işlev anlamında ise Xilisoft bir numara dersem yanlış birşey söylemiş olmam herhalde.
Yalnız şöyle bir durum var, Xilisoft ücretli ve bir süre sonra süresi biliyor. 'Yasal olmayan' yöntemleri denedim diyecem ama yasak olduğu için söylemiyorum.
Xilisoft gibi kaliteli ve video üzerinde yazı yazma ve video üzerindeki yazı, banner vs.'yi croplama görevini üstlenecek, güvenebileceğim bir video converter yazılım programı arıyorum.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.