Video Büyütme

dostname

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aşağıda resmini gösterdiğim gibi elimde bulunan birkaç sevdiğim video ve film ekranları küçük.Bunları telefonumda da genelde izlediğim için zaten küçük olan ekran iyice küçülüyor ve rahatsız ediyor.

Videonun etrafındaki siyah boş bölgeyi kesmek gibi bir imkanım var mı ? Varsa Nasıl ?

adszxdf.jpg

Serhatmag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu tür bir sorunu ben video delux ile çözmüştüm. Eğer sorunun hala devam ediyorsa yardımcı olmaya çalışırım.

RocKhan

Doçent
Reaksiyon puanı
15
Telefon Android işletim sistemli bir telefon ise görüntüyü tam olarak ekrana yayacak şekilde çalıştıracak programlar mevcut, MX Video Player ya da Mobo Player tavsiye ederim.

PC de ise KM Player, VLC player, Gom Player gibi programlarda klavyeden bazı tuşlarla görüntüyü tam ekran yapmak mümkün.

Mesela Km Player'da Ctrl tuşuna basılı tutup numara tuşlarından 8 i tuşlarsanız görüntü üstten ve alttan kademeli olarak ekrana oturtulabilir, ctrş + 6 tuşu ile de yanlardaki boşluk giderilip tam ekrana oturur.

macindows

Asistan
Reaksiyon puanı
59
Videonuzun çözünürlük ayarlarına bakın 720P 480P 1080P yada 16:9 olabilir. ya da bu formatlardan biri olması için video converter programı ile ekrana uydurabilirsiniz. Bunun yanında Android I-phone ve birsürü telefon için ekrana uygun video converterlar deneyin.
Mesela Any video Converter ı deneyebilirsiniz,

conversion-1.jpg

Support converting to iPhone, iPad, Android Phones, Samsung Galaxy S II, Amazon Kindle Fire and more.

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Aradığın Program Burada

Ama videonun formatında bozukluk varsa elden birşey gelmiyebilir :)