Vice City MP Oynayan Var mı ? Bi Kaç Sorum olacak

alpacino_34

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
495
Önceden oynamışlığım vardır ama 8-9 yıl önce tekrar bi bakıyım dedim değişen bişi yok :)
Bi kaç sorum olacak :yes:
1-) Neden Türk Sw Yok :)
2-)!getcar falan yazınca araba can hilesi falan geliyor ama ben konağın önünde yazınca gelmiyor
3-)Oynayan varsa Gelsin beraber oynayalım :)
4-) Sw Açmak Paralı mı ? yoksa ücretsiz midir ?
5-) Örneğin bi sw var oynayanlar bilir 30-50 kişi arası en kalabalık sw diğerleri boş zaten :blink:
ama çok prolar özellikle sarı fbi lar adamlar sanki yıllarını bu oyuna vermişler adam ta konağın çıkışından diğer çıkışına kadar indirebiliyor hile mi yoksa cidden yapabiliyor mu
Ve neden o kadar oyun varken bu mp yi oynuyolar ben ara sıra nostalji yapmak için girerim
adam her seferinde oyunda hiç bıkmadan oynuyor :blink: ya pc si kötü anca o oyuna yetiyor yada
yıllarını o oyuna adamışlar :D

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Bildigim kadari ile server acmak parali degil. Youtube'da nasil server kuracagini anlatan videolar mevcut, istersen bir göz at derim.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Adam oyunu durmadan oynuyo diye pcsi kötümü olucak. Bide gülüyorsun küçümser gibi. Ayıp bişey. Yeni çıkan onlarca oyundan güzel bir çok eski oyun var.

alpacino_34

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
495
Adam oyunu durmadan oynuyo diye pcsi kötümü olucak. Bide gülüyorsun küçümser gibi. Ayıp bişey. Yeni çıkan onlarca oyundan güzel bir çok eski oyun var.

Çok Yanlış anladın hocam ben samimiyetimden gülücük koydum.
benim pc m gta 5 i açabilecek kapasitede ama hala vice city oynuyorum mta samp gta 5 mp varken vice city mp oynuyorum
zaten ben eski oyunları severim :) hayattada kimseyi küçümsemem
10 yıllık leptobumda sadece gta vice city mp var ancak ona gücü yetiyo arada ondan girerim yani demek istediğim ben burda gta 5 imle hava atıp o adamı küçümsemedim bende vice city oynuyorum dedim bu arada mesajımıda düzenliyorum iyi günler :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bildigim kadari ile server acmak parali degil. Youtube'da nasil server kuracagini anlatan videolar mevcut, istersen bir göz at derim.
Sağolun

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hocam birde örnegin mta da giriş yap kaydol falan var bundada var mı ben direk giriyorum bunda giriş yap panelini göremedim yardımcı olursanız sevinirim