- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 201
bunun bir gün bada'ya da gelme şansı, imkânı var mı acaba?
Görünürde yok gibi
http://helpme.viber.com/index.php?/Knowledgebase/List/Index/15/future-releases
bunun bir gün bada'ya da gelme şansı, imkânı var mı acaba?
Peki 3g üzerinden görüşmede ne kadar veri harcıyor? Bende avea 100 mb paket var. Sınırlı olduğu için kullandığım miktarı bilmem gerekiyor. Mesela 10 dk'lık bir konuşma yapıldığında ne kadar kaç kb harcar?
100-150 kb civarı. Ölçtüm ben![]()
Saniyede olduğunu da belirtmek lazım![]()
Ben telefon konuşması yapmak istediğimce ne ses geliyor ne gidiyor, skype programının ilk hali gibi![]()
whatsapp gibi kakotalk gibi ama en yaygını sanırım whatsapp bende onu kullanıyorumİnterneti kullanarak bedava konuşma ve mesajlaşma yapıyor.En çok kullandığım uygulamalardan biridir.
whatsapp gibi kakotalk gibi ama en yaygını sanırım whatsapp bende onu kullanıyorum
bilgi için teşekkürlerwhatsappta konuşma yok sadece mesajlaşma bunda konuşmada var![]()
Çevremde fazla android telefon kullanan yok, olsada kullandığı telefonla uğraşmıyor![]()
Bu sene kıbrısta okuycam, çok büyük kolaylık sağlıycak ailemle görüşmemde. Umarım bazı arkadaşların söylediği gibi 3g'de kullanırken sorun yaşatmaz.
skype diye bişi var... bundan daha sağlıklı... hiç duydunuz mu![]()
telefonda yüklü olan her hangi bir uygulama(ATK gibi) bunu engelliyor olabilir.yada hattınız veri trafiğine kapalı olabilir bunları kontrol edin.
Bu arada uygulama güncellendi.
MEVCUT SÜRÜM:2.0.2.111835GEREKEN ANDROID SÜRÜMÜ:2.0 ve üzeri