Haber Vestel'den Wi-Fi Kontrollü Hava Temizleyici

Bu konuyu okuyanlar

wittroc

44
Katılım
15 Kasım 2020
Mesajlar
6,323
Çözümler
36
Reaksiyon puanı
11,154
Puanları
113
Yaş
20
Cihaz üzerindeki dokunmatik ekran ile hem de akıllı telefonunuza yükleyeceğiniz VFit+ ya da Vestel Evin Aklı mobil uygulamaları üzerinden rahatlıkla kontrol edilebiliyor.
1200HT1.jpg


3 farklı çalışma modu bulunmaktadır; Manuel, Oto ve Uyku Modu. Manuel mod ile fan hızını 5 farklı seviyede dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Oto modda fan hızı ortamın hava kalitesi değerine göre otomatik olarak ayarlanır. Uyku modunda ise en düşük fan hızında, 22 desibel ses seviyesinde sessiz bir şekilde çalışır, uyku modu dışındaki tüm gösterge ışıkları kapanır.

Cihazın baş kısmında beliren renkli ışık halkası, ortamın hava kalitesi değerine göre renk değiştirmektedir. Hava kalitesi değeri PM 2.5 denilen ince partiküller ile ölçülür, bu değer arttıkça ortam havası kötüleşir. PM 2.5 değerine göre cihaz üzerinde Yeşil-Turuncu-Kırmızı renkleri belirmektedir, bu renkler sırasıyla hava kalitesinin İyi-Orta-Kötü olduğunu ifade eder.

Gün Işığı/İyonizer özellikleri aynı anda tek bir tuş ile çalışmaktadır. Cihaz UV-C temizlik sistemine sahiptir, bu sayede ortam havasında hijyen sağlar. Aynı zamanda negatif yüklü iyon molekülleri üreterek daha enerjik ve canlı hissetmemizi sağlar.

İçinde bulunan HEPA 12 filtresi sayesinde tozları yüksek oranda filtreleyerek havaya yayılmasına engel olur.

VFit+/Evin Aklı uygulaması üstünden zamanlayıcı ayarı yapılarak hava temizleyicinin çalışacağı saat/gün aralığı önceden belirlenerek, haftalık çalışma programı hazırlanabilir.​
 

Son mesajlar

Üst