Haber Vestel QLED 4K Smart TV ile Ligler Başlıyor

Bu konuyu okuyanlar

Cagatay Yaman

Asistan
Katılım
20 Ocak 2021
Mesajlar
188
Reaksiyon puanı
170
Puanları
43
Yaş
32
Vestel QLED 4K Smart TV ile Ligler Başlıyor

Yeni QLED TV 4K Smart TV ürünleri, liglerin başlamasına az bir süre kala satışa çıktı. Lig maçlarını 4K ve QLED panel ile beraber stadyumda gibi izleyebilmeniz için Vestel QLED 4K Smart TV, stadı evinize getiriyor. QLED panel ile satışa sunulan Vestel 4K UHD TV, kullanıcılarına üstün düzey görüntü ve ses deneyimini içerisinde sağlıyor.

20275970_r1_1000_1000.jpg


Vestel QLED 4K SMART TV Üstün Teknolojiler Yer Alıyor

Vestel, Türkiye Süper lig başlamasına az bir gün kala yeni 4K çözünürlükteki QLED panel sahip televizyonunu satışa çıkardı. Vestel QLED 4K Smart TV içerisinde bir çok geliştirilmiş ve yeni teknolojileri de barındırmakta. Vestel QLED 4K SMART TV; 65 inç ekrana, HDR10,HDR10+ & Dolby Vision ve JBL ses sistemine sahip.

Cihazda, 12 bit renk derinliği, 10 000 nit’e kadar parlaklık desteği ve HDR teknolojisi ile renkler daha gerçekçi ve canlı olurken HDR10 HDR10+ Dolby Vision’nun Ultra HD 4K ile birlikte çözünürlüğün getirdiği detayları daha yüksek kontrast değerleri ile ekranda net renk ve canlı görünmekte.



Bir diğer özellik olan Super Motion Rate, üstün panel yenileme hızı ve arka plan aydınlatmasını gelişmiş Pixellence teknolojisi ile birleştiren Super Motion Rate (SMR), hareketli görüntü performansında mükemmel iyileştirme sağlıyor. Pixellence Görüntü İyileştirme tarafında ise Pixellence Pro'ya yer verildi.

Vestel QLED 4K UHD televizyoda bir başka teknoloji MEMC teknolojisi yer verilirken, MEMC teknolojisi, video verisi üzerinde kodlama teknikleri uygulanarak, cisimlerin hareket doğrultuları analiz edilip, kareler arasına ara değerler eklenerek geçişleri daha yumuşak bir video deneyimi sağlıyor.

Vestel QLED 4K televizyonda yer alan bir başka teknoloji ise Vestel Quantum Renk Paketi Teknolojisi. Vestel Quantum Renk Paleti Teknolojisi sayesinde görüntülerdeki en ince detayları bile ön plana çıkarır ve daha renkli bir görüntü kalitesine ulaşılmasını sağlar. Böylece yeşil ve kırmızı renk performansları yükselir, maç ve sinema seyrederken oradaymışcasına görüntülerin daha renkli ve daha canlı görünmesini sağlar. Öte yandan yüksek parlaklık teknolojisi ile parlaklık seviyesini de otomatik olarak görüntü ile optimizasyon sağlar.

20275970_r2_1000_1000.jpg




İzlerken görsel problemleri engellemek için Super Resolution destekli TV olan QLED 4K Smart TV çok daha başarılı bir ölçekleme algoritması kullanılarak görsel problemler en aza indirgeyebilir ve böylelikle daha iyi bir izleme deneyimini kullanıcılarına sunar.



Vestel QLED 4K Smart TV Fiyatı

Üstün düzey teknoloji ve görüntü deneyimine sahip Vestel QLED 4K Smart TV, 9.599 TL satışa sunuldu.







Vestel QLED 4K UHD Smart TV Teknik Özellikleri


Çözünürlük4K UltraHD(3840X2160)
Smart TVVar
Pixellence Görüntü İyileştirmePixellence Pro
Dahili WifiVar
Dahili 4KUydu AlıcıVar
Dahili Karasal Uydu AlıcıVar
Super Motion Rate3000 Hz
Kontrast DeğeriUltra D.Contrast
HDMIVar
USB(VideoMuzik Fotograf)Var
Çerçeve TipiLED
Vestel QuantumRenk PaletiVar
MEMCVar
Micro DimmingVar
Super ResolutionVar
HDRHDR10&HDR10+ & Dolby Vision
SoundJBL
Ürün RengiSiyah
 

Alyx Vance

Profesör
Katılım
14 Nisan 2021
Mesajlar
2,904
Çözümler
1
Reaksiyon puanı
1,613
Puanları
113
Çok pahalı ya. Biz bile 4K philips televizyonu 6000 TL ye almıştık.
 
Üst