Veri Yedeklemede Son Nokta. 2,25Gb ile Başlangıç!!

TheStorm

Asistan
Reaksiyon puanı
6
DropBox ile Veri Yedeklemeleriniz Her Zaman Güvende..
Referansımız İle Üye Olursanız 2.25 GB ile Başlıyorsunuz.
Sizin Davetleriniz İle Üye Olan Her Kişi Başına 250MB Kazanıyorsunuz.
Üye Olduktan Sonra Bilgisayarınıza Ufak Bir Eklenti Dropbox Aracılığı İle Bilgisayarınıza Sizin İzniniz İle Yükleniyor ve Bilgisayarınıza Klasör Açılıyor, Yedeklemek İstediğiniz Verileri Siteye Girmeye Gerek Duymadan Klasöre Sürüklemeniz Yeterli...
BURADAN Üye Olabilirsiniz...
DropBox'tan Bir Kaç Görüntü:
95313591.png

26800383.png

TheStorm

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Ne kadar CD-DVD-USB Driver'lar(Flash Diskler,Harici Harddiskler vs..) Olsada; Bozulma, Kaybolma, Kırılma Gibi Birçok Unsur Söz Konusu. Bu Tür Yedeklemeler Biraz daha Güvenli gibi..
Bencede 250 Mb 250 Mb'dır :D

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
Bence en sağlam iş DVD ye yedek almak. Al yedeğini koy kabına-kutusuna sakla. Böyle güvenmiyorum nedense online yedeklemelere.

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
Taa 2 sene önce SDN'de belirtmişdimde 15-20 kişiyi referal yapmışdım sağolsunlar ^^
Ama flash bellek aldıkdan sonra bayadır girmedim..

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
20 x 250 MB = 5 GB yapar. Kullanmıyorsan versene bana hesabını. :D

aperon

Doçent
Reaksiyon puanı
11
buralardan saf saf referansla gelecek adam arayacagınıza gidip bi *.edu mail bulun-alın
(australia.edu gibi,gmail üstünden hizmet veriyor 2günde aktifleşiyor tabi hala dropbox kabul ediyormu bilemicem)
*.edu ile başlayınca herşey 2 katı...
sonra 3 edu'lu mail açın referansınızla üye olun...
3-5 edu'lu arkadaş bulmak-ricayla edu'lu mail aldırıp referansla üye yaptırdınızmı 20gb'a dayanır sınır:D
mevcut tekniğinizle anca 8gb alırsınız...

TheStorm

Asistan
Reaksiyon puanı
6
buralardan saf saf referansla gelecek adam arayacagınıza gidip bi *.edu mail bulun-alın
(australia.edu gibi,gmail üstünden hizmet veriyor 2günde aktifleşiyor tabi hala dropbox kabul ediyormu bilemicem)
3-5 edu'lu arkadaş bulmak-ricayla edu'lu mail aldırıp referansla üye yaptırdınızmı 20gb'a dayanır sınır:D
Bence Hiç gereği Yok,Çünkü 20 Gblık yedeklemem Gereken Veri'm Yok.:laugh:
"Benim Yedeklemem Gereken O kadar Dosyam Var ki" Diyen Varsa Başka..
Bu Arada "Saf Saf Referansla Gelecek Adam Arayacağınıza Gidip Edu mail Alın Felan yazmışsın" 2.5 Gb Backup Hakkım Var Bana yeterde artar:dirol: Saflıkla Uzaktan Yakından Alakası Yok!

Reaksiyon puanı
2,148

@sakarya.edu.tr olur mu :)

Hocam nasıl işliyor bu bana çok garip geldi. Zaten bi hesabım var 9gb şu anda. edu'lu adamı davet edince daha fazla mı alan veriyor?

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Skydrive'ın da buna benzer ancak 25 GB lık alanı var :)

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Görünen oki Dropbox gibi veri yedekleme siteleri halen internete dosya yükleme gibi algılanıyor. Bu sistemler yardımı ile PC ve akıllı telefon gibi cihazlarınızın birinde belirlediğiniz klasöre eklediğinizde dosya internete otomatik yedeklenir ve sisteme eklenir. (konuda nasıl ekleneceğine dair bir örnek) Başka bir cihazlarınızda dosyaya erişmek istediğinizde klasörlerinize dosya internetten otomatik iner. Yani yok şu posta hesabımda şu isimli dosya vardı, yok bu sitede bu vardı diye çabalamazsınız. Programın desteklediği her cihazda sistem çalışır. (Windows, Linux, Mac, Symbian, Android, Iphone, Ipad, BlackBerry....) Bir dosyayı arkadaşlarınızlaa paylaşmak istediğinizde de dosyayı eposta olarak atmanıza veya Hotfile gibi sitelere yüklemeye çalışmanıza gerek yok. Dosyayı şifreli/şifresiz olarak kullanıma açabilirsiniz.

Reaksiyon puanı
2,148
Asıl amacından haberim var, ancak bende sadece tek pc başka da bişey olmadığı için daha çok veri depolama arkadaşlara dosya gönderme gibi şeylerde kullanıyorum, he bi de ders notlarını paylaştığım bi sayfa hazırlamıştım :)

Atıcam içine xp ve win7 isolarını dursunlar :D

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Ben senin için yazmamıştım. Diğer arkadaşın mesajını da yanlış anlamışım.

huseyin93

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilmiyordum. Faydalı bir paylaşım olmuş. Teşekkür ederim.