Veri Kurtarma

mku1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba. Benim sorunum biraz büyük sanırım ama forumda yardım edebilecek kişiler olduğun düşünüyorum. Ben Ağustos ayının sonlarından eylülün başlarında bilgisayarıma bi fotoğraff atmıştım. sonra bunları rar haline getirip şifreleyip sakladım. sıkıştırmadığım dosyalarıda sildim. daha sonra bilgisayarımdan bu dosyanın silinmiş olduğunu gördüm dosya hafıza kartımda da vardı ama onuda ben silmiştim. dosyanın üzerinde format atmadım ama bayağı bi dosya yazıp sildim bulunduğu klasöre. anlayacağınız biraz üzerinden geçtim. şimdi bu dosyaları bulamaya karar verdim ama bulamıyorum. üzerinde bişey yazmann zararlı olduğunu sonradan öğrendim. bana program veya yöntem tavsiye edecekleri bekliyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.

Suzaku

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu programı deneyebilirisiniz. İşinize yarayacağını düşünüyorum.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Üstüne yazmak asla zararlı değildir güvenlik açısından iyi birşeydir. Üzerine peter guttman yöntemiyle yazdıysanız o veri ancak havasız ortama sokularak kurtarılır benden söylemesi. Hala umudum var derseniz onu tek kurtaracak program GetDataBack 3.03 NTFS & FAT dır. Bu program bulamazsa hiçbir program bulamaz. Bu konuda size yardımcı olabilirim

enable

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Verinin üzerinden baya zaman geçmiş, muhtemeldir üzerine veride yazılmıştır (Muhakkak) o yüzden kurtarılması zor hatta imkansız. Ancak siz genede veri kurtarma programları ile Sabit Diski bi taratıp sonuçlara bakın. Çıkmayan candan ümit kesilmez :)

Bu konuda bende kullandığım ve olumlu sonuç aldığım R-Studio programını öneririm ;)