Veri kurtarma çok önemli cidden çok önemli

mert9618

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya arakdaşlar inanın yardımlarınıza çok ihtiyacım var ben biraz cahilim anlamıyorum o kadar.
şimdi olaya geliyim. windows 8 yüklüydü öle pc de takılırken bi an dondu bende kasaya vurdum ama hızlıca degil sonra mavi ekran hatası verdi her açmaya denediğim de de aynı hatayı verdi bende format attım ama diski biçimlendirmedim hani format atarken gelişmişten biçimlendiririz ya biçimlendirmedim.önceden windows old. die bi klasöre atıyodu bu sefer o uyarıyı vermeden kurdu nasıl kurtarabilirim verilerimi??
yardımlarınız için teşekkür ederim

mert9618

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kurtaracağım dosyanın boyutu 10mb geçmez

- - - Mesaj Güncellendi - - -

offf ya önceden de böle olduydu programla kurtardıydım ama bnm anlamadığım şey şu önceden yüklü olan sistemin üstüne bi defa yüklediğin zaman windows old die bi klasörde toplancak die uyarı veriyodu bu sefer niye vermedi

beylerbeyli

Asistan
Reaksiyon puanı
0
nasil oluyorda format atma ihtiyaci duydun hemde simdi kurtarmak istiyorsun?
olmazsa olmaz degilse unut gitsin, cok degerli ise bircok ihtimal ile kurtarilabilinir, disk zarar görmüs ise profesnoyel olarak bu isleri yapanlar var, cok para aliyorlar...

mert9618

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
of ya 10 mb için ne kadar alırlar acaba

ZΛGO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
giveaway of the day 'in bugünkü programı senin işini görür.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352

Bin ama dimi :)

Bir defasında fuarda bir veri kurtarma firmasının standa iken merak etmiştim. (toyluğuma verin :) ) Dedim ben bir harddisk parçası getirsem mesela, üzerindeki verileri kaça kurtarıyorsunuz ? diye. Adamın o gülüşünü unutamam, Demek ki o kadar değerli bir şey getirdiğin.. demişti. :D :D :D

Peki sen o 10 mb. dosyaya ne kadar fiyat biçtin ? Ne kadar değerli senin için? Bu şekilde düşünün...

DarkBB

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bin ama dimi :)

Bir defasında fuarda bir veri kurtarma firmasının standa iken merak etmiştim. (toyluğuma verin :) ) Dedim ben bir harddisk parçası getirsem mesela, üzerindeki verileri kaça kurtarıyorsunuz ? diye. Adamın o gülüşünü unutamam, Demek ki o kadar değerli bir şey getirdiğin.. demişti. :D :D :D

Peki sen o 10 mb. dosyaya ne kadar fiyat biçtin ? Ne kadar değerli senin için? Bu şekilde düşünün...

Hocam fiyatı sallamıştım ;) 10 mb içinde windows'u orjinal olarak full yapma cracki varsa git kurtar :D

furkangunes04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Eğer formatlamadan Windows'u yüklemişseniz silinmez. Dosyanızı Bilgisayarım içerisinden aratın (windows gezginindeki arama kutucuğundan). Mutlaka bulunacaktır, ancak silmişseniz, üzerine işletim sistemi dosyaları yazıldığından geri getirilmesi mümkün değil.

wasp071

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Buluta yada harici diske yedekleseydin keşke:closedeyes: şahsen ben öyle yapıyorum:yes:

mert9618

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
işte yedeklemedim ya

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bide anlamadım gitti önceden windows üstüne windows kurarken bi uyarı veriyodu format sırasında "windows old die bi klasörde oluşacaktır die" bu sefer onu hiç vermeedi şaştım ya