Veri aktarma sorunu

arkay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar yaklaşık bir aydır bu sorun var herhangi bir taşınabilir diske veri yollayamıyorum ilk 10 saniye yolluyo sonra da ekran donuyor. işlemi görev yöneticisinden iptal etmeye kalkınca bilgisayar kitleniyor ve reset atmak zorunda kalıyorum acaba flashmda mı bir sorun var dedim başka bilgisayarda sorunsuz çalıştı. bütn usb girişlerini denedim güvenli modda bile denedim ama hep aynı sorun. hatta format bile attım vista 64 bit kullanıyodm şimdi win7 x64 kullanıyorum donmayı yine de yapıyor. acaba anakartta mı bir sorun var diye düşnyorm. bilgilerinizi ve deneyimlerini paylaşırsanız sevinrm...

SKYNET

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Bad sector olabilir diskinde o sectore gelince donar yada mavi ekran verir

arkay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki bn bunu nasıl düzeltebilirm?

SKYNET

Doçent
Reaksiyon puanı
13
HDD kaynaklı da olabilir bir başka donanıım arızanda olabilir. Fakat bad sector gibi. Test etmek gerekli. Veri kaybetmemen için verilerini yedeklemeni önericem ama okuyamayabilirsin bu bad sector meselesinde.

arkay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bad sector nedir ne değildir araştırdım eğer öyle bişy olsaydıbaşka bilgisayardan da veri aktaramzdım yanlışım mı var? sadce kendi masa üstümde bu sorunu yaşıyorum başka bilgisayardan denedim sorunsuz bi şekilde veri aktarımı yapıyor. benim kafamı da o kısım karıştırdı dahi diyelim usb girişinde bi sorun var bnim pc'mde ama bütn girişlerde mi sorun olur hem öyle bişy olsa wabcamim ve joypadim çalışmaz

SKYNET

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Bad sektör o dosyanın olduğu sektördeyse ?
Sen en iyisi diskini başka bir pc ye tak o dosyaya erişmeye çalış

arkay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tamam kardeş saol eyvallah