Vergiler vergiler içimizden geçtiler..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkecix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mapavrili

Profesör
Reaksiyon puanı
1,444
Ekonomiden anlamayan bakanı ben mi koydum hazinenin başına.
Bunu siz söylüyorsunuz, oysa sayın berat bey enerji bakanı iken de harika işlere işlere imza attı, şimdi ise dünyada ticaretin bu kadar zor olduğu, bölgemizde savaş çanlarının çaldığı bir zamanda ekonomimiz de kasıtlı olarak saldırı altında tutulurken 2001 krizi gibi krizler yaşamamamız bile bir başarıdır bence.
Ülkemizin gerçekten önü açık, ben bunu siyasi görüşümden dolayı söylemiyorum, ben buna gerçekten inanıyorum, sizlerde inanın, inanırsak başarırız.

Cpt Price

Asistan
Reaksiyon puanı
38
....ekmek oldu 2 tl ....
Ekmeği ben 1.5 tl den fazlaya hiç almadım..Kaldıki Ülkemiz ekmek israfı konusunda en başlarda gidiyor maalesef.
.....ülkede elektrik istasyonu yok yerli elektrikli araba üretmeye çalışıyoruz.
Bu Yorumunuz , Kılıçdaroğlunun Sabiha gökçen havalimanı için söylediği sözü aklıma getirdi.'' Uçak inmeyen yere havalimanı mı yapılır'' Yani onun görüşüne göre önce uçak inecek sonra havalimanı.Soruna gelince , Arabalar Banttan indiğinde bütün istasyonlar hazır durumda olmuş olacak, sanırım ihaleleri yapıldı.
....Ekonomi bakanını görüyoruz adam dalga geçer gibi dolarla mı maaş alıyorsunuz diyor..
Yapmayın adamlar saldırı ve yaptırımlar arasında sıkışan ekonomimizi ayakta tutabilmem için çırpınıyor..Ayrıca batan bir ekonomi olsaydı gerçekten Dünyanın dört bir yanında operasyonlar yapamaz, açık denizlerde uçuk maliteleri olan sondaj aramalarını yapamazdık. vs.vs.
....ülkede tarım bitti üretim bitti hala bunlara rağmen erdoğanı savunmak garip.
Lütfen bunu yazmadan önce keşke biraz araştırma yapsaydınız, ülkemiz tarım açısında tarihinin en iyi dönemlerini yaşıyor, sizler kara propagandalara bakmayın..
Sağlıcakla kalın.
Şu anda ben ekmeği 2 tl ye alıyorum resmini falanda atabilirim, olay zaten sadece o değil bütün temel gıda ürünleri zamlandı sadece ekmek değil.

Burada dediğiniz şey saçma ben Kılıçdaroğlu iyi siyasetçi demedim ama bunu size yazmamın bir anlamı yok çünkü sizin gözünüzde Türkiye de siyaset akp ve chp diğer oalaya gelecek olursak kılıçdaroğlu bir bakımdan haklı her pist yaptığınız yere uçak inemez rüzgarın yönü o bu falan çok fazla incelenme yapılması lazım zaten ki konu bu değil. Araçlar bant dan inince insanlar hazır olacak demişsiniz emin olun istasyonların hiçbiri hazır olmayacak çünkü ülkede böyle bir potansiyel yok daha canlı derslerde bile sistem çöküyor.

Ekonomi bakanını savunmak gerçekten garip dediğinize göre ekonomi olmasaydı operasyon yapılamaz demişsiniz zaten o dediğiniz olaylar Askeriye yansımaz. halka yansır. Benim sarayım yok yada bir ton korumam yok ve saldırı falan demişsiniz nedense hep Türkiye ye saldırı yapıyorlar. Bu size biraz saçma gelmiyor mu Bize kim saldırıda bulluna bilir Almanya desen adamların umurunda bile değiliz. Amerika falan biz hiçbir ülkenin umurunda değiliz. Çünkü elimizde umurlarında olacak bir güç yok adam bizden ne istiyor olabilir ekonomi desen yok üretim desen yok ne alacak bizden hiçbir şey.

Ülkemizin tarım açısından en iyi dönemleri yaşadığı belirtmişsiniz. Ülkede her şey ithal olmuş ama hala ülkemizin tarım konusunda iyi olduğunu söylüyorsunuz bu kadar iyiyiz nerde sonuç sonuç falan gösteremezsiniz çünkü yok.

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Konu sıcak demir gibi sakin olalım . Evet vergiler kötü ve ben CELERON kullanmaktan öleceğim ama sakin bizim durumumuzdan daha kötüleri var ki SUYU bulamıyorlar :(
Son dönemde gördüğüm Iphone sayısı, Androidi geçecek derecede. Ya siz kredi nedir bilmiyorsunuz yada çalışmadan kazanmak istiyorsunuz. Suyu bulamayacak kadar imkansızlıkların olduğu bir ortamda değilsiniz, dalgaya gerek yok.

Şu akp'li arkadaşların çağlar öncesinden kalma olaylar yüzünden hala bu durumda olduğumuzu savunması aşırı komik.
anlatta şu çağlar öncesini bir bilelim