Yardım Verdiğim Karar Doğru mu Sizce ?

Susamcocuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
30
Arkadaşlar Lisede okuyorum Lise 10. Sınıf Sosyal Sosyal Bilimler Kazandım Ama Okulum Çok ilginiz Ve ben nasıl iş bulacağım diye düşünüyorum aşırı şekilde gelecek kaygısı var ve Gelecekte üniversite'de Polislerin bana kelepçe takıcağı biliyorum maalesef ben kara kara düşünüyordum Ailem İnegöl'de çalışıyor beni inegöle götürdüler Sonra Bursa-İnegöle Gittim Ama gördüğüm manzara vahim Alt Sınıf yani İlkOkul Ortaokul Lise gibi Alt eğitimli Vatandaşlar İktidardan Torpille işe girmişler Kalanları ise Dediğim gibi Alt Sınıf İç güçü ve Liseli olmasıya rağmen 12K 8K gibi Yüksek Maaşlar alıyorlar Neyse inegöle taşınacağım Ve Ailem bir lise buldu Teknoloji Tasarım Bakıyorum Bu işi yapanlar Lise okumuşlar ama 25K bile alıyorlar bazıları Bende Düşündüm Taşındım Sosyal bilimleri bırakacağım Ne yazık ki Ama Üniversite okumayı düşünüyorum Sizce Doğru bir karar verdin mi ?

Reaksiyon puanı
5,173
Bizim üniversitede düşük puanlı olmalarına ramen mtok kontenjanından yerleşenler vardı.

Gelecekte hangi mesleği yapacaksan öyle bir üniye gir mtok dan avantajlı bir şekilde üniye girersin.

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,718
Mesajınıza bakılırsa okulu bırakmamanız gerekirdi.

Susamcocuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
30
Bizim üniversitede düşük puanlı olmalarına ramen mtok kontenjanından yerleşenler vardı.

Gelecekte hangi mesleği yapacaksan öyle bir üniye gir mtok dan avantajlı bir şekilde üniye girersin.
yok hayır Zaten aram iyidir tasarım ve teknoloji ile ama Sosyal bilimleri bırakmak biraz Can sıkıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

not Okulu bırakmadın Sadece Farklı bir okula geçiş yapacağım.

Son düzenleme: