• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Ver Mehmet Topuz'u al hepsini

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Sarı-Kırmızılı ekibin, Mehmet Topuz´a karşılık Kayserispor´a Necati Ateş, Aydın Yılmaz ve Mehmet Güven´in yanı sıra 1 milyon Euro önereceği belirtildi.

Başarısız geçen sezonun ardından güçlü bir kadro oluşturmak için kolları sıvayan ve bu amaç doğrultusunda yerli ve yabancı futbolcu arayışlarını dört koldan sürdüren Sarı-Kırmızılılar, Mehmet Topuz için Kayserispor Kulübü’nün kapısını çalmaya hazırlanıyor. Cezası nedeniyle Ankaragücü ile Kayseri’de karşılaşan Galatasaray, başarılı futbolcu için yaptığı nabız yoklamasında olumlu sinyaller alınca, yapacağı teklifi de netleştirmeye başladı. Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki’yle bir araya gelen ve bu yönde yaptığı talebin sıcak karşılanmasından umutlanan Başkan Adnan Polat’ın ekibiyle toplandığı ve yapılacak teklifi masaya yatırdığı belirtildi. Önümüzdeki sezona büyük hedeflerle girmeyi planlayan Sarı-Kırmızılılar’ın, Mehmet Topuz’a karşılık, halen İspanya’nın Real Sociedad takımında kiralık oynayan Necati Ateş, Aydın Yılmaz ve Mehmet Güven’in yanı sıra, 1 milyon Euro önereceği öğrenildi.
Para daha da artabilir
Başarılı futbolcu için Fenerbahçe’nin de ciddi olarak devrede olduğu düşünülürse, ezeli rekabeti bu kez de Mehmet Topuz transferinde yaşanacağı rahatlıkla söylenebilir. Böyle bir kozu hem takımını güçlendirme, hem de rakibine kaptırmama için ellerinden gelen tüm imkanları seferber etmeye kararlı olan Polat ve ekibinin, gerekirse parada bir miktar daha artırıma gidebileceği de belirtiliyor. Cim Bom’da, Necati Ateş’in geri dönüşüne sıcak bakılmadığı, Aydın Yılmaz ile Mehmet Güven’in ise beklenen verim alınmadığı için gözden çıkarıldığı biliniyordu.

Kaynak

Aydın'dan "bir Arda gibi olma" hayaline kapılmayın. Onun tırnağı olamaz.

İnşallah beni utandırır...

Niye Arda ne ki? Ah bu Galatasaray'lılar yok mu? Bir oyuncuları iki kıvırtsın dünyanın en iyi oyuncusu olur.

Hocam Arda hakkında böyle konuşanı Allah taş yapar valla. :D

Arda şu an Türkiye'nin en iyi futbolcusudur. Ayrıca Avrupa'ya tranfer konusunda piyasadaki en pahalı Türk oyuncudur.

Bunu herkes kabul ediyor. Fenerbahçeliler bile...

Ben bir tek şifresiz verilen milli maçları seyrederim ve en çok o beni çıldırtır. Bence bir Emre 2-3 hatta 4 Arda eder. :D

Takasta adı geçenlerin hepsi gönderilsin,Aydın dahil.
Ben bir tek şifresiz verilen milli maçları seyrederim ve en çok o beni çıldırtır. Bence bir Emre 2-3 hatta 4 Arda eder. :D
Emre derken,Belözoğlu mu :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
1 Nisan şakası mı bu?
Eğer sadece milli maçları izliyorsan,Emre'nin Avrupa şampiyonasında oynadığı Portekiz maçıyla,oynamadığı diğer maçlar arasındaki bariz farka bakman yeterli.Tüm Avrupa Arda'yı konuşuyor,sen pili bitmiş Emre diyorsun hala :D

Aman allahım gözlerime inanamıyorum ve 5 6 kere okuyorum yine inanamıyorum Birisi emre hakkında en iyi futbolcu kavramınımı kullandı :razz::razz::razz::razz: Ya ben buna sadece Gülerim Türkiyede şuan türk olarak en fazla parayı emre alıyor ama yaptığı işe bakarsak Fenerbahçeyi Hilton otelleri sandı her maç yatıyor küfür ediyor tahrik ediyor çok terbiyeli bi oyuncu :whistling::whistling::whistling:

Mümkünse futbol hakkında konusma lütfen..
Futbolu ne kadar anladıgın cok belli oluyor yazdıklarından....

Yaklaşık 2,5-3 senedir bu forumu takip ediyorum.Yavaş yavaş bu forumda basitleşmeye başlıcak sanırım bu gidişle.Çünkü dikkatimi çeken bişey var insanların kendi yorumlarına saygı kalmadı.Bu forumun en güzel özelliği yorumlara yapılan saygıydı artık bu da kalmadı demekki. yazık ...

Yaklaşık 2,5-3 senedir bu forumu takip ediyorum.Yavaş yavaş bu forumda basitleşmeye başlıcak sanırım bu gidişle.Çünkü dikkatimi çeken bişey var insanların kendi yorumlarına saygı kalmadı.Bu forumun en güzel özelliği yorumlara yapılan saygıydı artık bu da kalmadı demekki. yazık ...

Ha ha ne komiksin sen öyle...
Yorumumda küfür,hakaret vs. yok.Sadece eleştiri var.Buda en doğal hakkım.

Zaten dikkatli bakarsan eğer başta o arkadaş ona cevab veriyor emre diye tartışmanın fitili ateşleyen o şahıs Ama sonuçta burası bi forum duvar diilki herkes Yazıp gitsin tartışmak en büyük eğlencesidir insanlar tartışarak problemleri çözer :sorry2:

nikoteen, Tabu1907'ye saygı konusunda katılıyorum.Birinin yorumunu beğenmesen bile ona saygı duyman gerekir.

Bende onu diyorum ya kimsenin yorumuna saygısızlık ettiğim yok .
Sadece cok komik geldi ve eleştirdim.
Oda en dogal hakkı olarak beni eleştirebilir.
Sonuc olarak burası bir forum bir birinden farklı binlerce insan var.
Birbirlerine kfür,hakaret etmedikleri sürece özgür bir ortam.

Bak dostum ;

1-Ben sana küfür ettin demedim.Yanlış anlamışsın.

2-Saygı meselesini kavrayamamışsın belli.

3-Hayatında herkesi komik görme,bigün biriside seni komik görebilir(o zaman zor bi durumda kalabilirsin) ;)

Emre de Arda da iyi oyuncular ama şu an Arda en iyi futbolcusu Türkiye'nin.
Emre'ye gelince ise Fener'e gelince bir haller oldu. Galatasaray maçında yaşanılanlar ardından birbirlerinin yüzüne nasıl bakacaklar bilmiyorum kavga edenler...

Beşiktaş maçında izledim Emre'yi. Adam dengesini kaybettikten sonra yerde yuvarlanırken bile an-avrat sövüyor :D O da bir yetenek :D :D :D

Emre de Arda da iyi oyuncular ama şu an Arda en iyi futbolcusu Türkiye'nin.
Emre'ye gelince ise Fener'e gelince bir haller oldu. Galatasaray maçında yaşanılanlar ardından birbirlerinin yüzüne nasıl bakacaklar bilmiyorum kavga edenler...

Beşiktaş maçında izledim Emre'yi. Adam dengesini kaybettikten sonra yerde yuvarlanırken bile an-avrat sövüyor :D O da bir yetenek :D :D :D

Söyledikleriniz tamamen doğru bence ama hırçın oyunu sayesinde kaliteli oynuyabiliyor.

Söyledikleriniz tamamen doğru bence ama hırçın oyunu sayesinde kaliteli oynuyabiliyor.

Anlamıyorum hangi maçta Güzel oynamışta kaliteli ekini getiriyorsun Yorumuna karışmak gibi olmasın ama yanlış Hırçın oyuncu kaliteli oyuncu diil oyuncu dediğin Adam gibi oynar rakibi küfürle sinirlendirme top ile dalga geçerek sinirlendiri Tamam galatasaraylıyım ve emre eskiden iyiydi Ama Yaşlanınca bozuldu Ardanında bazı yönlerine gıcık olmaya başladım çünkü bi tarafı kalktı kavga çıkarması filan iyice şişti bence bi futbolcu adam gibi topunu oynar...
Galatasarayın 2 Tane oyuncusu vardır bugune kadar Gerçek 2 oyuncu 1.si Metin oktay taçsız kral 2. Hakan şükür Hiç bi zaman Terbiyesizlik yapmadan adam gibi futbol oynadılar:excl:

Herkesin derdi arda olmuş gerilmeyin belki sizinde birgün ardanız olur

Konuyu daha fazla dağıtmayalım ;).Konu Mehmet Topuz'un Galatasaray'a transferi.İnşallah gelir,bizim takasta vereceğimiz oyuncular da oynayabilecekleri ortamı Kayseri'de bulurlar.

aydının arda gibi olaagını hic sanmıyorum ama bu oyuncular verilipde mehmet topuz alınırsa hic bisy de demem topuz kotu oyuncu degil

ardaya gelince ardayı beyenmeynler euro 2008 de gordular Turkiyenin eniyi oyuncularından biriydı hatta 2 mactada oynamadı emre ardanın yanında duramaz bunuda solim

bu tarz haberlerden ne zevk alıyorsunuz anlamıyorum. Kaç kere dedim yalan yanlış haberlerle milletin vaktini çalıp, yersiz gerginliklere mahal verecek kesmece haberlerle forumu kirletmeyin diye... :angry:

hadi gazeteler bu işi ekmek parası için yapıyo, ya sizin amacınız ne çok merak ediyorum... :whistling::whistling::whistling: