Vefat eden babamın hattını kendi üzerime almak istiyorum

Buz Mavisi

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Turkcell hat var ama babamın üzerine ve o numara senelerdir kullandığımız bir numara ve kapanmasını istemiyorum müşteri hizmetlerini aradım kapatıp tekrar aynı numarayı alabilirsiniz dedi ama mecbur kapatmak lazım dedi şubeye gittim sadece kapattırabilirsin ne tarife değişikliği nede devir işlemi yapamayız dediler kapattırıp hemen üzerime almak istiyorum mümkün mü dedim kapatılan hatlar 1 sene bekletiliyormuş sanırım sonra tekrar satışa çıkarılıyormuş o zamana kadar da satılırsa yapacak birşey yok dediler bu numara benim için çok önemli yokmu bunun hiçbir yol yöntemi yahu ne biçim iş yapıyor bunlar arkadaş vefat eden aile fertlerimin hattını ben kendi üzerime ölüm belgesiyle alabilme hakkım olmalı.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Mahkemeden verilen veraset belgesini (Pay oranlarını gösterir belge) ile başvuru yapmayı denediniz mi? Bu resmi hakkınız olması lazım.

Buz Mavisi

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Mahkemeden verilen veraset belgesini (Pay oranlarını gösterir belge) ile başvuru yapmayı denediniz mi? Bu resmi hakkınız olması lazım.
Hocam mahkemeden almadım mirasçılık belgesini noterden daha kolay olduğu için noterden aldım hem mirasçılık belgesi hem ölüm belgesi ikisi ilede gittim yok hiçbir işlem yaptıramadım tarife değiştirmek istedim yapamayız dediler kendi üzerime almak istiyorum oda olmaz diyorlar sadece kapatırız diyorlar kapattıklarında da 1 sene bekletiyorlarmış hani kapattırıp hemen tekrar aynı numarayı bari alabilsem o bile yeter.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Bayi yerine müşteri hizmetleri ile görüşseniz belki bir orta yol bulunabilir diye düşünüyorum. İlla ki 1 yıl beklemek gerekiyor ise telefon kaydına belki bir not vb. birşyler ket konularak mirasçılardan birine yeniden tahsisi konusunda rezervasyon gibi bir işlem yapılabilir . Dediğim gibi ulaşabildiğin üst mercilere ulaşıp derdini anlatman lazım.

Buz Mavisi

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bayi yerine müşteri hizmetleri ile görüşseniz belki bir orta yol bulunabilir diye düşünüyorum. İlla ki 1 yıl beklemek gerekiyor ise telefon kaydına belki bir not vb. birşyler ket konularak mirasçılardan birine yeniden tahsisi konusunda rezervasyon gibi bir işlem yapılabilir . Dediğim gibi ulaşabildiğin üst mercilere ulaşıp derdini anlatman lazım.
Müşteri hizmetleriyle konuştum da onlarda aynı şeyi söylediler sadece şubemize gidip kapattırabilirsniz birde tanıdığınız bir turkcell çalışanı var ise hat satışa çıktığında size ayırabilir yada size haber verebilir dedi ama tanıdığım hiçbir turkcell çalışanı yok olsa da adam hergün hat satışa çıkmışmı çıkmamışmı diye kontrol edeceğini sanmıyorum.

Buz Mavisi

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Turcell'in kendi sitesinde bununla ilgili bir yazı var ancak çok detaya girmemişler, iki cümle ancak net.

Kullandığım hattın yasal sahibi vefat etti; hattı üzerime nasıl alabilirim?
Anlaşılan uğraşmak istemiyorlar hocam bu yazıyı bulduğunuz çok iyi oldu ben bulamadım bu yazıyı bunu götürüp o çalışanlara göstermek lazım yada başka bir şubeye gitmek lazım gerçi 5-6 tane şube var burada hepsine gittim ama kenarda köşede görmediğim yer varsa oralarda bir sorayım teşekkür ederim ilginiz için.

Masa saati

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Anlaşılan uğraşmak istemiyorlar hocam bu yazıyı bulduğunuz çok iyi oldu ben bulamadım bu yazıyı bunu götürüp o çalışanlara göstermek lazım yada başka bir şubeye gitmek lazım gerçi 5-6 tane şube var burada hepsine gittim ama kenarda köşede görmediğim yer varsa oralarda bir sorayım teşekkür ederim ilginiz için.
adamlar niye senle ugraşsın ki milyonlarca kullanıcısı var işin zor

Owl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Devir işlemi yapılır. Yasal hat sahibinin vefatını gösterir belge ve dilekçenizle birlikte devralabilirsiniz.