Ve Süper Lig başlıyor.....

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
1588764585753.png
Coronavirüs pandemisi nedeniyle ara verilen Türkiye futbol liglerinde 2019-2020 sezonunun akıbeti belli oldu. TFF Başkanı Nihat Özdemir, dün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile bir araya gelerek liglerin kaderini belirleyecek toplantıyı gerçekleştirmişti. TFF Yönetim Kurulu ile toplantı yapan Özdemir, 12 Haziran'da liglerin başlayacağını açıkladı. Temmuz ayı sonunda liglerin tamamlanmasını istediklerinin altını çizen Özdemir, ''Şimdilik olmak kaydıyla, ertelenen tüm profesyonel liglerimiz ve amatör liglerimizi 12-13 ve 14 Haziran haftasında başlatma kararı aldık.'' ifadelerini kullandı.(Kaynak:Fanatik)

Son düzenleyen moderatör:

SiberOptik

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
359
Bu sezonda fenerbahçenin şampiyon olması dileğiyle
tenor.gif

gorilofficial

Asistan
Reaksiyon puanı
36
Bu konuya girmeyi hiç istemem aslında ama çok şaşkınım.Virüsün ilk zamanında dursunn iptal edilsin diye haykıran gs camiası şuan lig devam etsin diyor :D Trabzonspor sessiz kalmaya çalıştı devlet ne derse o vs. ben adım kadar eminim son başakşehir maçında puan kaybetseydik lig şuana kadar tescil olmuştu hattaa biz ikinciliğe düşünce ligi tescil ederlerse şaşırmam şöyle bir şey var hiç bir Trabzonsporlu normal şartlarda böyle bir şampiyonluk istemez fakat bu çelişkiler bizi bunu istemeye yöneltiyor mantıken düşününce kalan maçlarımızın %80i deplasman ve hepsi seyircisiz olacak bizim için avantaj

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Federasyon Başkanının açıklamalarını dinledim, maçlar seyircisiz oynanacak son 4 hafta durum iyi olursa belki seyircili olabilir dedi ve kalan maçlar tamamen seyircisiz oynanmalı yeni sezon için seyircili oynansın daha çok erken bence.

_MusTy_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,303
Federasyon Başkanının açıklamalarını dinledim, maçlar seyircisiz oynanacak son 4 hafta durum iyi olursa belki seyircili olabilir dedi ve kalan maçlar tamamen seyircisiz oynanmalı yeni sezon için seyircili oynansın daha çok erken bence.
Başakşehir şampiyon adamlar zaten seyircisizlige alisikti

_MusTy_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,303