Ve nihayet gösterime girdi

blondal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
“Titanic"in Oscar ödüllü yönetmeni James Cameron'un merakla beklenen filmi sonunda bugun vizyona girdi.
Şimdiden birkaç dalda Oscar’a aday gösterileceği konuşulan film “Avatar”ı Dijital 3D sinema teknolojisi ile izlerken hayal gücünüzün sınırları zorlanacak.

Sinema tutkunları Xpand D gözlüğün üstün görüntü kalitesi ve digital surround ses teknolojisi ile benzersiz bir deneyim yaşıyor, Xpand 3D 3 Boyutlu Digital Sinema teknolojisinin sanal gerçeklik algısıyla filmi izlemiyor, yaşıyorlar.
film ile alakalı detaylı fragman, video ve oyuncu kadrosu hakkında bilgi almak isteyen arkadaşlar için http://www.avatarfilmi.com

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
filmi mi anlatıyosun sinema salonunumu?

blondal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cinecity de sinema keyfi bambaşka diyor herkes bu yuzden isim verdim. sonradan sana hak verdim konunun butunluğu bozulacağından duzenledim.

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
açıklama yaptığın mesajda da reklam yapmışsın. zaten 12 tane msjın var. reklam kokuyor burası. güle güle

blondal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
açıklama yaptığın mesajda da reklam yapmışsın. zaten 12 tane msjın var. reklam kokuyor burası. güle güle

sevgili naaa;

yaptığım açıklamada sinema salonu ismini kullanmamın sebebi açtığım konuya yapılan ilk yorumun okucular tarafından anlaşılmasını sağlamaktı. herşey bir tarafa hangi sinema şirketi kendi tanıtımı için forumda konu açarak reklam yapmayı dener. bu yuzden bazı yorumları yaparken mantık suzgecinden geçirmek gerekir. hatayı kabul etmeyi bir erdem olarak görduğum için sinema salonunu ismini kaldırarak hatamı duzelttim. bunun tek nedenide konu butunluğunun dağılmaması içindi.