Ve Milan Baros Galatasaray'da!

Xasiork

Asistan
Reaksiyon puanı
0
3438__splash_MilanBarosGSda.jpg

Galatasaray, Olympique Lyonnais'un Çek yıldızı Milan Baros'u renklerine bağladı. 3 yıllık anlaşmaya varılan Baros transferini futboldan sorumlu yönetim kurulu üyemiz Haldun Üstünel Galatasaray TV'ye açıkladı.Milan Baros, 28 Ağustos 2008 Perşembe günü İstanbul'a gelecek.

Transferi Galatasaray TV’ye değerlendiren yönetim kurulu üyemiz Haldun Üstünel “Öncelikle Galatasaray camiası ve spor kamuoyuyla yeni bir transferi paylaşmanın sevincini ve gururunu yaşıyoruz. Yine dünya çapında bir oyuncuyu Türkiye’ye getirerek büyük bir iş yaptığımıza eminiz. Futbol kariyeri belli olan, dünyanın önde gelen bir çok ünlü takımında oynamış Milan Baros artık Galatasaraylı. Kulübüyle bonservis konusunda anlaştık ayrıca kendisiyle de 3 yıllığına anlaşmaya vardık. Tüm imzalar atıldı.. Tam bir ekip çalışması gerçekleştirdik, bu transferde emeği geçen tüm Galatasaraylılara ve camiamıza hayırlı olsun.Galatasaray Türk futbolunun önemli bir markası ve biz de futbolun marka isimlerini camiamıza kazandırmaya devam ediyoruz.”şeklinde konuştu

Haldun Üstünel, Kewell ve De Sanctis’den sonra Baros transferinde de önemli katkısı olduğu yönündeki soruyu ise şöyle yanıtladı “Tabiî ki bu tip transferler uzunca bir süreç alıyor ama biz ekip çalışmasıyla transferi gerçekleştirdik. Bireylere pay biçmeyelim.”

MİLAN BAROS

Doğum Tarihi: 28 Ekim 1981
Doğum Yeri: Vigantice, Çek Cumhuriyeti
Boy: 184 cm
Pozisyon: Forvet (Striker)
Geldiği Kulüp: Olympique Lyonnais
Kariyeri: 1998-2001 Banik Ostrava (76 maçta 23 gol), 2002-2005 Liverpool (68 maçta 19 gol), 2005-2007 Aston Villa (42 maçta 9 gol), 2007 Olympique Lyonnais (24 maçta 7 gol), 2008 Portsmouıth (Kiralık, 12 maç)

Kaynak: Galatasaray SK | Milan Baros Galatasaray`da!

oguzkhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Son 2 yıldır durgun olması kötü olduğunu göstermez , oynadığı takımlar hep üst düzey takımlar , 2005 CL finalinde ilk 11 başlamış bir golcü , inşallah Galatasaray'da yeteri kadar forma şansı buldukça üzerindeki durgunluğu atıcak .. Bence gerçekden bomba transfer..

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Hadi Hayırlısı Yürüyün Be Kim Tutar sizi:)

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
yine iyi uyuttular valla morientes oliveira zigic derken en iyisini aldılar milan baros ya helallll :)

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Galatasarayda açılır kabak çiceği gibi .. hayırlı olsun Galatasarayımıza süper bi transfer... ama biraz geç kalmış bi transfer carusca yerine bu adam alınmalıydı zamanında

nyoo

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Bu seneki transferleri maşallahı var, yönetim sezon sonunda "kimse bizden yıldız transfer beklemesin" demişti ama aldıkları oyuncuların hepsi üst düzey, hakikaten bravo

_taha

Profesör
Reaksiyon puanı
17
CimBoMa hayırlı olsun... inşallah bekleneni veririr :)
Hadi CimBoM kim tutar seniii...

Yasko

Asistan
Reaksiyon puanı
0
youtube'den gollerine baktım harbiden süper golleri var.harry kewellada eski takım arkadaşı zaten.cok iyi bi transver oldu.

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Tüm Galatasaray'lılara hayırlı olsun

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Bu seneki transferleri maşallahı var, yönetim sezon sonunda "kimse bizden yıldız transfer beklemesin" demişti ama aldıkları oyuncuların hepsi üst düzey, hakikaten bravo

bu alınanlar yıldız değilse demekki yönetim yıldız alacaz dese kimler gelecek Allah bilir :D

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ya hiç değilse 35 yaşında adam almıyoruz yıldız diye :D sözüm meclisten dışarı :innocent:

turgay_1905

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bu transferde emeği geçen Adnan Sezgin ve ekibine teşekkürlerimi sunarım.nokta transferler yaptılar.

aliihsangs12

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Milan Baros, 28 Ağustos 2008 Perşembe günü İstanbul'a gelecek.

Steau maçının rövanşında gelecek olması biraz düşündürücü geliyor ama resmi siteden ve yöneticilerden resmi açıklama yapıldıktan sonra bu işin dönüşü olmaz diye düşünüyorum.:innocent:

Galatasaray sessiz sessiz durdu, yine 12'den vurdu.:icon_:

doesluck

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Türkiye İçin Ve Galatasarayımız Adına Oağanüstü Bir Transfer..Haldun Üstinel El Öpülecek ADAMSIN !

shadowfax_07

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İyi transfer, Nonda ile çift forvet arkalarında Lincoln al eline patlamış mısır bak keyfine :icon_: